Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (33/55) > >>

Maurini-Tuning:
Stigao je multivar od clana dachi...jos jednom mu zahvaljujem na susretljivosti ;D

Znaci,evo trenutnog i konacnog setupa:

-LeoVince ZX
-50ccm cilindar turpijan ispuh (dignut na 21.5mm,siren malo u strane) te ispoliran
-glava prerađena i ispoliran kompresioni prostor
-Weber 12
-dizna 68
-Malossi special belt
-federi kuplunga Malossi bijeli
-centralni piaggio serijski
-zvono serijsko
-kuplung serijski

To bi bilo to...cilindar sam jos malo odradio kao sto sam gore napisao :)
Inace,sto se prijenosa tice skompletiran je i kao nov,a i masina je takva,termogrupa je dobra,cilindar bez riseva itd. :icon_thumright:

slika zasad nema,ali bit ce za par dana,cekam jos dihtunge pa ce brzo paljenje i testiranje :)

2mario2:
ide to tebi, nego nešto me zanima... dovoljan ti bude 12 karb??? nebi bilo možda bolje stavit Dell 17.5??? ne razumijem se u te stvari baš, pa ono da pitam reda radi... :laughing7:

Maurini-Tuning:
hehe,hvala :)

bit ce dovoljan... jedino ce se trebati mozda malo poigrati sa diznom itd...nista strasno,nije ovo sad neka prerada,ali... :icon_thumright:

Drugi put kad budem nesto radio,mislio sam napraviti nesto bolje i brze,pa cu tek onda stavit' Dell 17.5.

Ruff Ryder:
ak si sirio ispuh a usis nisi neces nes pretjerano dobit.. samo ces izgubit na momentu..

Maurini-Tuning:
Da,samo sam prosirio ispuh i digao ga za 1.5mm,usis jos nisam zato sto moram nabavit' manji biax nastavak....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju