Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (31/55) > >>

Maurini-Tuning:

--- Citat: igor.sb - 04 Siječanj, 2013, 13:49:24 ---nekima tj vecini ni malossi rolice ne traju u multivaru  :confused5:

stavi vidi, skini nakn 500-1000km i pogledaj, nema prevelike filozofije

--- Kraj citata ---

A stavit cu pa sto bude... ionako se malo vozim pa.. :icon_thumright:

--- Citat: Grale - 04 Siječanj, 2013, 13:49:41 ---Ako je dobra dimenzija zakaj nebi išlo?

--- Kraj citata ---

Ma dobra je dimenzija 19-15.5 ;D nego sam mislio hoce li dobro funkcionirati BGM rolice u multivaru...hoce li se brze istrosit ili nesto...

ali stavit cu pa sto bude,provjerit cu nakon 500-1000km kako je igor rekao i to je to... :)

dachi:
ja sam ti stavio neke rolice,nez sad koja su gramaza al odi do konzuma il KUPI OD GRALETA DIGITALNE PRECIZNE VAGE  :headbang:  pa izvazi  :toothy9:

Grale:

--- Citat: dachi - 04 Siječanj, 2013, 14:07:43 ---ja sam ti stavio neke rolice,nez sad koja su gramaza al odi do konzuma il KUPI OD GRALETA DIGITALNE PRECIZNE VAGE  :headbang:  pa izvazi  :toothy9:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

dachi:
a sta je s onim "zabranjeno reklamiranje" ahahhahahahhahahhahahah  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Maurini-Tuning:

--- Citat: dachi - 04 Siječanj, 2013, 14:07:43 ---ja sam ti stavio neke rolice,nez sad koja su gramaza al odi do konzuma il KUPI OD GRALETA DIGITALNE PRECIZNE VAGE  :headbang:  pa izvazi  :toothy9:

--- Kraj citata ---
znam,znam :) probat cu njih prvo pa ako budu valjale dobro,ali svejedno bih kupio nove rolice,ove 6.25gr najvjerojatnije :icon_thumright:

--- Citat: dachi - 04 Siječanj, 2013, 14:13:36 ---a sta je s onim "zabranjeno reklamiranje" ahahhahahahhahahhahahah  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

:laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju