Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Maurini-Tuning:
--- Citat: igor.sb - 04 Siječanj, 2013, 13:49:24 ---nekima tj vecini ni malossi rolice ne traju u multivaru :confused5:
stavi vidi, skini nakn 500-1000km i pogledaj, nema prevelike filozofije
--- Kraj citata ---
A stavit cu pa sto bude... ionako se malo vozim pa.. :icon_thumright:
--- Citat: Grale - 04 Siječanj, 2013, 13:49:41 ---Ako je dobra dimenzija zakaj nebi išlo?
--- Kraj citata ---
Ma dobra je dimenzija 19-15.5 ;D nego sam mislio hoce li dobro funkcionirati BGM rolice u multivaru...hoce li se brze istrosit ili nesto...
ali stavit cu pa sto bude,provjerit cu nakon 500-1000km kako je igor rekao i to je to... :)
dachi:
ja sam ti stavio neke rolice,nez sad koja su gramaza al odi do konzuma il KUPI OD GRALETA DIGITALNE PRECIZNE VAGE :headbang: pa izvazi :toothy9:
Grale:
--- Citat: dachi - 04 Siječanj, 2013, 14:07:43 ---ja sam ti stavio neke rolice,nez sad koja su gramaza al odi do konzuma il KUPI OD GRALETA DIGITALNE PRECIZNE VAGE :headbang: pa izvazi :toothy9:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
dachi:
a sta je s onim "zabranjeno reklamiranje" ahahhahahahhahahhahahah :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Maurini-Tuning:
--- Citat: dachi - 04 Siječanj, 2013, 14:07:43 ---ja sam ti stavio neke rolice,nez sad koja su gramaza al odi do konzuma il KUPI OD GRALETA DIGITALNE PRECIZNE VAGE :headbang: pa izvazi :toothy9:
--- Kraj citata ---
znam,znam :) probat cu njih prvo pa ako budu valjale dobro,ali svejedno bih kupio nove rolice,ove 6.25gr najvjerojatnije :icon_thumright:
--- Citat: dachi - 04 Siječanj, 2013, 14:13:36 ---a sta je s onim "zabranjeno reklamiranje" ahahhahahahhahahhahahah :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju