Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (29/55) > >>

Maurini-Tuning:
Hehe,kulen :toothy12: :icon_thumright:

Btw. sto se runnera tice,kad mi stignu dihtunzi,ide jedan video da vidite kako ide runner :icon_thumright:

Grale:
Jesi stavljal novi klip na kraju?

Maurini-Tuning:
nisam,uvjerio sam se da je sve dobro zato sto kad sam skidao cil zbog turpijanja, vidio sam da su i karike i klip dobri...ali eto htio sam mjenjat zbog toga sto sam mislio da prijasnji vlasnik nije to mjenjao kako mi je rekao zato sto ga dobro znam i nije cuvao motor onako kako mi je rekao...ali eto hvala Bogu,kratko vrijeme ga je imao,pa je masina dobra...inace plastike i ovo kad sam ga uzeo su bile katastrofa..

ive_91:
nrg power koji je serijala sa rr i multivar isao 95 po satu sad sa malo taknutim cilindrom ide 102-3 po satu provjereno vise puta..

ali veca je razlika u ubrzanju pogotovo se u brdu osjeti jer mu je brzina skocila skoro 10kmh na nekim dijelovima di je prije izgubio sad ide, pada al sporije puno.

normalno da kit ide bolje sa sportom je islo u špici do 110 po satu a u brijeg gro bolje i start i sve al stvar je u tom da je ovo kotalo 0 kn.

Maurini-Tuning:
Ma meni je veci gust preradit 50cc cilindar nekako,jel bi mogao rec sto si radio po cilindru :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju