Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (3/55) > >>

Maurini-Tuning:

--- Citat: Grale - 23 Rujan, 2012, 11:52:12 ---stavi serijski centralni,a rolice stavi te koje si kupil po preporuci na forumu ::)

--- Kraj citata ---

Nisam jos kupio... tj. idem sutra uplatiti za rolice,federe i vodenu... koju gramazu bih mogao onda uzeti umjesto ovih? :)

--- Citat: Johnny iber - 23 Rujan, 2012, 11:55:51 ---Dobar je skučo  :icon_thumright:

I spuh je u jako dobrom stanju nije se pocela hrđa hvatat  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Hvala :) a na spuhu je bilo povrsno hrđe,ali sam skinuo koliko sam mogao...dobro je,najvaznije da funkcionira kako treba...

btw. kako mi je u planu da skut bude uredan,jucer sam poceo cistiti,a danas zavrsio blok i deklo,sve je bilo puno masti... :angry7: ali sada je sve uredno... slike kasnije :icon_thumright:

Grale:
evo ti orginal leovince rolice
 www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75721.0.html

Maurini-Tuning:
Evo danas i jucer se bilo radilo...

Deklo prije:

Uploaded with ImageShack.us

Deklo poslije:

I blokove sam ocistio samo povrsno zicanom cetkom da maknem onu mast...blok se nije oprao otkad je kupljen,ali evo,to je bilo prvo ciscenje...

Danas sam primjetio da je i variomat istrosen tako da cu od novijeg runnera staviti varomat...

SETUP:ZX LeoVince exhaust system
           glava tuned by Maurini
           cilindar serijski
           variomat serijski (noviji Runner)
           rolice BGM 4.8 grama
           centralni serijski
           federi-Malossi zuti
           NGK R br9es
           nova vodena pumpa

Pozdrav :icon_thumright:

Maurini-Tuning:
UPDATE

Stigli dijelovi:Malossi federi kvacila
                     vodena pumpa
                     mf rolice 4.7 gr

Koji federi bi mi najbolje odgovarali na rolicama 4.7 grama?neki kazu zuti,neki crni.Koji je bolji? :dontknow:

Grale:
neznam ja koji bi tebi odgovarali,kupil si cijeli set pa isprobavaj :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju