Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Maurini-Tuning:
--- Citat: Grale - 23 Rujan, 2012, 11:52:12 ---stavi serijski centralni,a rolice stavi te koje si kupil po preporuci na forumu ::)
--- Kraj citata ---
Nisam jos kupio... tj. idem sutra uplatiti za rolice,federe i vodenu... koju gramazu bih mogao onda uzeti umjesto ovih? :)
--- Citat: Johnny iber - 23 Rujan, 2012, 11:55:51 ---Dobar je skučo :icon_thumright:
I spuh je u jako dobrom stanju nije se pocela hrđa hvatat :toothy3:
--- Kraj citata ---
Hvala :) a na spuhu je bilo povrsno hrđe,ali sam skinuo koliko sam mogao...dobro je,najvaznije da funkcionira kako treba...
btw. kako mi je u planu da skut bude uredan,jucer sam poceo cistiti,a danas zavrsio blok i deklo,sve je bilo puno masti... :angry7: ali sada je sve uredno... slike kasnije :icon_thumright:
Grale:
evo ti orginal leovince rolice
www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75721.0.html
Maurini-Tuning:
Evo danas i jucer se bilo radilo...
Deklo prije:
Uploaded with ImageShack.us
Deklo poslije:
I blokove sam ocistio samo povrsno zicanom cetkom da maknem onu mast...blok se nije oprao otkad je kupljen,ali evo,to je bilo prvo ciscenje...
Danas sam primjetio da je i variomat istrosen tako da cu od novijeg runnera staviti varomat...
SETUP:ZX LeoVince exhaust system
glava tuned by Maurini
cilindar serijski
variomat serijski (noviji Runner)
rolice BGM 4.8 grama
centralni serijski
federi-Malossi zuti
NGK R br9es
nova vodena pumpa
Pozdrav :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
UPDATE
Stigli dijelovi:Malossi federi kvacila
vodena pumpa
mf rolice 4.7 gr
Koji federi bi mi najbolje odgovarali na rolicama 4.7 grama?neki kazu zuti,neki crni.Koji je bolji? :dontknow:
Grale:
neznam ja koji bi tebi odgovarali,kupil si cijeli set pa isprobavaj :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju