Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Gdje mi je tema nestala?

<< < (4/6) > >>

Doomsday:

--- Citat: Dugi13 - 20 Rujan, 2012, 21:14:54 ---
--- Citat: Doomsday - 20 Rujan, 2012, 21:07:03 ---
--- Citat: Dejan_22 - 20 Rujan, 2012, 20:31:44 ---
Želim da se to riješi!  :nono:

--- Kraj citata ---

Da, vrlo kulturan, i nadasve inteligentan način za dobiti pomoć od nekoga...

Baš sam dobio neodoljivu želju provest uru-dvi pregledavajuć logove kako bi identificira tko je to učinio...

Not...

:zubo:

--- Kraj citata ---

ovaj forum je postao prčija nekih bahatih moderatora 

--- Kraj citata ---

Nebi bilo loše naučit quotat...

A šta se 'prčije' tiče, ovaj forum je tu radi forumaša, ali voljom vlasnika... Nakon šta je rečeno kako teme nema, tj. da je fizički obrisana, a to je mogao napraviti bilo koji od modova, samo sam skrenuo pažnju da lijepa riječ i željezna vrata otvara...

Ili, u ovom slučaju, ne...

:dontknow:

Reponja:
Evo, ako će ti biti lakše na duši, nisam ni ja obrisao temu. Valjda će se naći i vratiti na staro

Dejan_22:
To samo govori o ponašanju, razumjevanju i jel, kako vi kažete lijepoj riječi moderatora.
Nadam se da će onaj tko ih je postavio malo pokrenut "istragu" o takvim moderatorima, jer nema meda od takvih moderatora.
Pa neću čovjeka ubit zato mi je obrisao temu, nego me zanimalo gdje je tema i zašto je premještena/obrisana/likvidirana/zaključana/maknuta...?

No nebitno je sad iako kada sam novu temu otvorio, i tako i tako se ovim neće ništa riješiti kao ni dosad što ništa ovdje nisam uspio riješit sa sličnim problemima.

Možete zaključati/obrisati temu.

Reponja:
Gle, nemoj sada sve gledati tako crno i pesimistično, radi se o grešci jedne osobe, ne svih nas. Ljudi koji rade i pogriješe s vremena na vrijeme, to je normalno. Normalno je i istupiti i stati iza svojih djela, ja sam uvjeren da će se i to dogoditi. Desilo se i to najvjerojatnije slučajno, to ne znači da moderatori mrze druge članove foruma, nismo tu da vam zagorčavamo živote i ne kujemo planove kako da vam upropaštavamo teme i projekte. Pokušavamo održati forum preglednim i na razne načine izgladiti sukobe te vas oblikovati u forumski pismene ljude. Ima tu još dosta zadataka, tako da i nije toliko teško za shvatiti kada netko napravi grešku. Napravio ju je čovjek od krvi i mesa, jednak svima nama. Nije valjda toliko strašno da ima kao posljedicu gubitak vjere u moderatore (kao, do sada jako cijenjenih?)? Nego, odi si u temu, prepravi si link u prvom postu (ili ću ti ja to napraviti, ako ti se neda) i život će opet imati smisla, ptice će pjevati a mi paliti gume i maloljetnice  :icon_thumright:

zvonkec_92:
da se i ja javim nisam ni ja obriso a pogotovo ne jer je tema o baotianu.... 

GY6 in <3

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju