Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

jbg nije skuter - Tomosom po Jadranu

<< < (3/7) > >>

Dejan_22:
Išli smo na sigurno.
Kada bi rekao koliko sam samo novaca u samu mašinu na tom mopediću ubacio, mislio bi da nisam normalan. Gdje su još oni rezervni djelovi što sam nosio, pa "kraći" đirevi prije samog puta do Bjelovara, Valpova, Vukovara...   :binkybaby:

Bio sam spreman otvarati mjenjač i radilicu pored ceste na putu u slučaju da je došlo do toga, sav alat i djelovi bili su uz mene.  :icon_thumright:
Isto tako i broj kilometara je poprilično papren  :toothy9:

Kvarovi?
a čitat ćete u putopisu, bit će zanimljivo  :toothy9: :toothy9:
Baš kao što ste rekli, kako ga održavaš i odnosiš se prema njemu, tako i prođeš  :icon_thumright:
evo jedan DEMO, obratite pažnju na broj stranica :headbang:

robert:
jedva čekam taj putopis! to će bit zanimljivo pročitat i vidjet :notworthy:

istipa622:
ja sam pratio neke izvještaje o tome di se trenutno nalazite na motori.hr ali nisam vas stigao vidit u Duga Resi nazalost ..
inace svaka cast ovo je predobro, prava avantura, i sam bi se upustio u to da imam takav motorić i da imam sa kime ići.

dokazali ste da za na more nije potreban bmw od 1200 ccm,sa grijanim ručkama ABS-om i jos hrpom dodatne opreme.  :headbang:

mhr-team:
uuuu kruva ti.... i onda kažu da je moj projekt KOSAČICA spam, a ima samo 166 str :P  :laughing7:
jedva čekam vidjeti putopis, slažem se sa robijem da će to biti zanimljivo pročitati i vidjeti  :icon_thumright:
kad ga možemo očekivati?

neuromaniac:
svaka čast momci , malo ko bi se usudio krenuti na takav put sa apencom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju