Ostalo > Motocikli

savijet za motor 50ccm

<< < (2/6) > >>

ivanm:
ne mislim da se isplati više, ali isplati se jednako kao i skuter...
sve ovisi o tome što želiš.. osim toga defaultno ti mopedi imaju prekratak prijenos i ne idu prek 50km/h  ali sa većim prednjim lančanikom se da podesit da su brzine duže, i onda se voziš ko npr na tomosu bt50..

strikoo:
Apn6, e to je cool :glasses9:

Caky644:
Ima san apn6 al to nejde..ja bi uzea tako neki sportski motor 50-125ccm jer netriba on meni za duzu voznju nego po gradu,do skole i ok mi je prdekalo gust ga je saltat dosadno mi je vozit skutere samo gas i to e to doma iman njinju 250 i to je super motor a smin ga vozit samo kad nikog nema doma jer policija i to pa mi nedaju

tommy:

--- Citat: Caky644 - 23 Rujan, 2012, 11:14:52 ---Ima san apn6 al to nejde..ja bi uzea tako neki sportski motor 50-125ccm jer netriba on meni za duzu voznju nego po gradu,do skole i ok mi je prdekalo gust ga je saltat dosadno mi je vozit skutere samo gas i to e to doma iman njinju 250 i to je super motor a smin ga vozit samo kad nikog nema doma jer policija i to pa mi nedaju

--- Kraj citata ---

aprilia rs 125, derbi gpr 125, yamaha yzfr 125

strikoo:

--- Citat: Caky644 - 23 Rujan, 2012, 11:14:52 ---Ima san apn6 al to nejde..ja bi uzea tako neki sportski motor 50-125ccm jer netriba on meni za duzu voznju nego po gradu,do skole i ok mi je prdekalo gust ga je saltat dosadno mi je vozit skutere samo gas i to e to doma iman njinju 250 i to je super motor a smin ga vozit samo kad nikog nema doma jer policija i to pa mi nedaju

--- Kraj citata ---

Za to ti je APN sasvim dovoljan. Utaman ćeš bacat novce a imaš doma motor. vozi se na tomosu dok ne budeš smio vozit ninju i bok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju