Ostalo > Motocikli

savijet za motor 50ccm

<< < (4/6) > >>

Caky644:
pa dobro moj frend je apn6 sredia stavia novu struju,nabrija,pila,blabla...isa mu je po gps-u 87km/h al nesvida se meni izgled i to,dosadilo mi je sad bi uzea derbija 125 4t cisto da se vozikan dok ne napunin godina za ostale kategorije jer ja bi sa derbija na 600ccm gsxr....sad vozin trenutno vx-a i nije mi zaniljivo samo gas dat i to e to

dhorvat:
Neki dan sam slagal susedovog Tomos ATX-a. Ima neki Laser spuh gore, od nule je mrtav, ali kad se razvrti ide solidno. U kutijici je 38,5 L klip i karike, tako da će biti tuninga uskoro.  :toothy3:

Malo off-a: @Ivane, jel treba kaj frgić štelati na L klipu, ti si stručnjak za tomose?

zekozna:
Ovisno koji frg je gore. Ako je originalni od atx-a bing 12 sa onim velikim koljenom,to je k...c. Staviš bing 12 od apn-a ili još bolje bing 13 od t14. Pazi da svjećica ne bude presvijetla i ako imaš biax, izjednači usis da bude jednako raspoređena širina na obje strane a ne onako kako je tvornički u desno probušen. Dosjed prirubnice ne širi osim ako je uži od prirubnice frga. Ispuh mu poturpijaj malo u svaku stranu,cca 1 mm i 1,5 prema gore. Ako hoćeš postići provjereni setup,pogledaj ovo:
http://www.tomos-riders.com/slike-vasih-tomosa/moj-'radni-stroj'/

dhorvat:

--- Citat: zekozna - 25 Rujan, 2012, 11:54:35 ---Ovisno koji frg je gore. Ako je originalni od atx-a bing 12 sa onim velikim koljenom,to je k...c. Staviš bing 12 od apn-a ili još bolje bing 13 od t14. Pazi da svjećica ne bude presvijetla i ako imaš biax, izjednači usis da bude jednako raspoređena širina na obje strane a ne onako kako je tvornički u desno probušen. Dosjed prirubnice ne širi osim ako je uži od prirubnice frga. Ispuh mu poturpijaj malo u svaku stranu,cca 1 mm i 1,5 prema gore. Ako hoćeš postići provjereni setup,pogledaj ovo:
http://www.tomos-riders.com/slike-vasih-tomosa/moj-'radni-stroj'/

--- Kraj citata ---

Bing 12 je gore, i da, ima ono veliko koljeno  :toothy3: Ne mislim previše ić "duboko" sa tuningom, samo taj 38,5 L klip i karike i to je to. Jel za to treba kaj dirat? Po meni možda malo veća dizna, vidjet ćemo kak se ponaša na manjim otvorima pa ćemo eventualno i iglu dignut.

tommy:
covjek pita za derbia a vi se navili o tomosima. stace mu tomos covjek hoce da vozi nesto novo, a ne da budi susjede sa nabrijanim tomosom  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju