Tehnički kutak > Tuning skutera
malo tuninga...
speedy:
Peugeot sf2,2004 god,sve serijsko..sad bi stavio stage 6 cdi,leo vince tt,rolice i federe kj bi dobio s tim,novi remen....bude trebalo sta oko karba prckat,diznu mijenjat?inace gurtner je gore... da stavim ove rolice i federe kj dobijem sa auspuhom ili posebno? kolko ce motor ic otprilike ak sad ide oko 80?kakav start ce imat?
lukaex1t155:
--- Citat: speedy - 17 Rujan, 2012, 23:52:46 ---Peugeot sf2,2004 god,sve serijsko..sad bi stavio stage 6 cdi,leo vince tt,rolice i federe kj bi dobio s tim,novi remen....bude trebalo sta oko karba prckat,diznu mijenjat?inace gurtner je gore... da stavim ove rolice i federe kj dobijem sa auspuhom ili posebno? kolko ce motor ic otprilike ak sad ide oko 80?kakav start ce imat?
--- Kraj citata ---
da,diznu malo vecu
stavi ove sta dobijes sa auspuhom
imat ce bolji start
mislim da nema potrebe stavljat drugi cdi,jer ce i ovako ic bolje,a nije da stavljas neki kit da ti trebaju veci okretaji,neces puno dobit s tim,a uvijek se gleda ulozeno-dobiveno...
Mikac21:
--- Citat: speedy - 17 Rujan, 2012, 23:52:46 ---Peugeot sf2,2004 god,sve serijsko..sad bi stavio stage 6 cdi,leo vince tt,rolice i federe kj bi dobio s tim,novi remen....bude trebalo sta oko karba prckat,diznu mijenjat?inace gurtner je gore... da stavim ove rolice i federe kj dobijem sa auspuhom ili posebno? kolko ce motor ic otprilike ak sad ide oko 80?kakav start ce imat?
--- Kraj citata ---
za tu lovu koju češ dat za taj cdi moš si kit kupiti
Caky644:
Ja san ima leovince tt na runneru i nevalja jer ima pre usko kolino motor samo izgubi sa tin spuhon
fleky911:
--- Citat: Caky644 - 20 Rujan, 2012, 09:20:36 ---Ja san ima leovince tt na runneru i nevalja jer ima pre usko kolino motor samo izgubi sa tin spuhon
--- Kraj citata ---
ako se sve dobro ustela ide motor puno bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju