Tehnički kutak > Tuning skutera

...NAJBOLJE GORIVO ZA SKUTERE...

(1/4) > >>

DJ RUNNER RACE:
...bez obzira na cijenu...zanima me kaj bi bilo najbolje toćiti u skuter...znam da svi, velika većina toći EUROSUPER 95 BS...zanima me da li bi bilo kaj motoru kada bih stavio gorivo sa većim oktanskim brojem kao SUPER PLUS 98 ILI od OMV-a 100...da li bi motor nešto bolje išao...općenito me zanima da li je to dobro za mašinu...

Grozni:
Omv 100  ti je 98 u zalihama. samo ima manje sumpora. na to ti ja vozim zato kaj mi tak pise, a razlika za 3 oktana nije nis, samo ce imat malo vecu radnu temperaturu i nece se čađit auspuh i cilindar.

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: Grozni - 31 Svibanj, 2008, 00:22:06 ---Omv 100  ti je 98 u zalihama. samo ima manje sumpora. na to ti ja vozim zato kaj mi tak pise, a razlika za 3 oktana nije nis, samo ce imat malo vecu radnu temperaturu i nece se čađit auspuh i cilindar.

--- Kraj citata ---

uglavnom mi nemože niš bit motoru ako to natoćim...samo je bolje za mašinu....jel tako?????????

replcnt:
ja sam sipo jedno vrijeme super 98, samo što se na mojih 12l rezervara dobije još litar 95 tako da.... ipak sam na 95 :D

Aleksandar:
imate u autoklubu test goriva od ine crobenza tifona omw i jos mnogi.. najgori je ispao onaj za koji ljude misle da je najbolji valjda znate na koji mislim  :drunken_smilie:

uglavnom razlike ovo 95 98 i 100 nije nit bilo maltene osim one na novčaniku i razlike u sumporu
tak da nema neke velike razlike ako je uopce i ima a ono "osjetim da bolje ide i tak to"  sipao u auto sipao u vxr razlike gotovo da nema izuzev one psiho u glavi  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju