Ostalo > Motocikli
husqvarna 610 2001
Drnda:
--- Citat: ziloryder - 17 Rujan, 2012, 23:19:10 ---Imao je prika drz-a 400 sve na njemu bilo yoshimura,180km/h smo ga vozili,Mogao je jos malo al bilo nas je strah hahaha..... Ti supermoti su ludi motori, i neces pozalit
Volio bi nekad bar pedeseticu uzet nesto kao derbi senda! Bas za izivit se, a dobri na izgled, i mozes s njime gdje hoces
--- Kraj citata ---
po ovome bih rekao da supermoto nikad nisi vozio, nije bitno, ali sa 50 i 125ccm 4t nema sanse,pa ni 50 2t da ces moci voziti motor kako se vozi supermoto, jednostavno nema snage za takvu voznju...ili 125 2t ili jace..
ziloryder:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2012, 00:46:02 ---Volio bi nekad bar pedeseticu uzet nesto kao derbi senda! Bas za izivit se, a dobri na izgled, i mozes s njime gdje hoces
--- Kraj citata ---
po ovome bih rekao da supermoto nikad nisi vozio, nije bitno, ali sa 50 i 125ccm 4t nema sanse,pa ni 50 2t da ces moci voziti motor kako se vozi supermoto, jednostavno nema snage za takvu voznju...ili 125 2t ili jace..
[/quote]
Jesam, Al sam se usro kako odvaja od poda......hahaha
Nego na to pedesetica sam mislio 2t. I stavit gore nekakav kit. I tako Znam da nije ni blizu i nije to to, Ali mozes s njime gdje hoces iako nije nesto brz. Uglavnom vise funkcija nego skuter
Drnda:
ispod 125ccm 2t ne trebas razmisljati o supermoto voznji.. naravno ti slabiji su tu prvenstveno kao i skuteri ajmoo reci, za svaki dan i osobe koje zele takav tip vozila
marinfxr:
eto ljudi kupljena je husqvarna i ono nista specialno ide dobro koci i svasta nesto treba rjesit paljene kada se ugrije pali na normalno botun sto bi se reklo dok je hladan na guranje neznam zasto :dontknow:
Drnda:
vjerojatno cok nije ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju