Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć oko prijenosa za SF2
3alfa3:
--- Citat: FXR180 - 31 Svibanj, 2008, 12:27:26 ---šta je zračno hlađenje?
--- Kraj citata ---
Nije, vidis da ima LC kit.
Sto se tice temperature, nesto ocito ne valja. Ili zrak u rashladnom sistemu ili presiromasna smjesa koju radi karb. SF2 ima veliki kiler i za tvoj setup sasvim dovoljan.
Da li si stavljao neke mrezice ispred kilera? To hoce jako smanjiti strujanje zraka preko njega...
hac:
alfa veliki je kiler na SF ,ali zna bit problem kod dugog stajanja po semaforima i meni je tako,sva sreča da imam samo 3 semafora u gradu
FXR180:
--- Citat: hac - 31 Svibanj, 2008, 12:33:19 ---možeš si samo ugradit ventilator od runnera SP na SF kiler i to je dovoljno
što se tiće prenosa imaš polini sek i malossi primar.....ja imam polini sekundar i dosta je duži ,s obzirom na tvoj setup najbolje je stavit malossi primar i ak imaš puno vožnje po gradu kreni-stani bilo bi dobro stavit wing bell ili nešto slično jer kod duže getribe duže proklizava kvačilo na startu pa se pojačano grije zvono
--- Kraj citata ---
meni ne radi taj ventilator na hladnjaku, može riknut šta zbog toga?
edit by hac: otvori si svoj topic i nemoj spamat bez veze
3alfa3:
--- Citat: hac - 31 Svibanj, 2008, 12:36:02 ---alfa veliki je kiler na SF ,ali zna bit problem kod dugog stajanja po semaforima i meni je tako,sva sreča da imam samo 3 semafora u gradu
--- Kraj citata ---
Vidis, to meni nije jasno kod mog NRGa. Ima kiler ko neka igracka, a stajanjem dodje temp. dosta visoko, ali nikak da zakuha. Zanimljivo, u voznji je dosta vruc (ovih dana sigurno preko 80 C), ali stajanjem se stvar ne mijenja bitno na losije.
hac:
ni moj ne zakuha,samo digne temp za nekih 10 -15 stupnjeva ( do 85-90) kad me uhvati gužva na semaforu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju