Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 - tuning?
maxop:
1. Auspuh ---> leovince zx ili yasuni s time da ja polovnjaka nebi uzeo spuh bolje neke druge stvari
ZX-a nađeš za 1200 novoga, ja sam prodo za 1100 novog...
2. Tezinu utega ---> stavi ono sta dobijes sa spuhom i vidi kako ide
3. Jel ima potrebe mijenjat remen na 11 tkm? ahahahahhaha... NARAVNO ja mjenjam svakih 2000 do 3000 tisuce(kod mene je slucaj kevlar)
4. Jel treba mijenjat variomat ili kvacilo u svrhu tuninga? Pricamo o varijatoru i kvacilu koji su kod midrace tuninga OBAVEZNI cak u mom slucaju prvo bi sredio te stvari pa onda ostalo, ako imas spuh koji to može držat
5.ferga? dell. 17.5? Moze
6.malo od struje..svjecica ngk-a? kabel? NGK svjecica ofc
7.treba busit dekl? Zasto ne... ima efekta, ali ovisi di ga busis
8.CDI? stage 6?ili samo odblokirani? dosta ti ovisi o tome sta radis isto...
9.Koje gume da uzmem ---> jednostavno Bridgestone ML50 cca 400 kuna svaka
10.Registrirati motor ---> hmmm... Eventualno el. blokada ili se igraj prstenovima svaki put, s time da moj nemogu zaustaviti prstenom :/
11.federi kvacila? centralni feder? Ovisi kazem sta oces staviti gore...
12. XD stavi koje oces...
SAMO ISPRAVAK TIH GLUPOSTI... pola toga oces sportskog stavljat gore a neces kit, ja nebi ni baco pare na to :////
Nikola46:
Ja se slazem sa maxop-om. Uzmi bolje neki kit, auspuh i veci karburator,a kasnije kad skupis love sredi prijenos(variomat, kvacilo). Ali trebas bit svjestan i toga da kad jednom u to krenes, to je rupa bez dna, samo jos ovo da sredim, pa ovo i tako u nedogled-al je uzivancija onda kasnije vozat takav skut :)
speedy:
mislite nes ovak :toothy12: :http://>>>reklamiranje
strikoo:
Kakav đenero majketi. Imaš webshop na MojSkuter
Dr. Evo 70cc
speedy:
i to sta kazes...a kad ce se regat? ovi nece ni skuzit da je 70
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju