Ostalo > Svijet računala i mobitela

Ne radi Google

(1/3) > >>

SlowRider:
Evo vec 2. put u roku od 10 dana imam problem koji JAKO iritira :angry9:

Nikada se to nije desavalo i samo odjednom nije htio ici na vecinu stranica, samo neke iz bookmarks-a. Upisem pojam u google i trazi trazi trazi i nece da izlista sto je pronasao. Upisujem direktno stranice nece ih ucitavati...
nisu pomogli ni antivirusi i ad aware...

stavio sam novi win i sve 5, prodje 10-ak dana i opet isto. Mislio sam da me internet zeza ali nije, iskacu mi neka s*anja sve jednu i blokiraju, ovo vise nije normalno.....

neki ..... mi blokira da google nemoze pretrazivati i ne dozvoljava ucitavanje vecine stranica... :protest: :violent1:

je li imao tko slican problem

Luka 0101:
Očisti kolačiće

Luka 0101:
tools -- internet options -- browsing history -- delete all

Luka 0101:

--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 16:29:25 ---Evo vec 2. put u roku od 10 dana imam problem koji JAKO iritira :angry9:

Nikada se to nije desavalo i samo odjednom nije htio ici na vecinu stranica, samo neke iz bookmarks-a. Upisem pojam u google i trazi trazi trazi i nece da izlista sto je pronasao. Upisujem direktno stranice nece ih ucitavati...
nisu pomogli ni antivirusi i ad aware...

stavio sam novi win i sve 5, prodje 10-ak dana i opet isto. Mislio sam da me internet zeza ali nije, iskacu mi neka s*anja sve jednu i blokiraju, ovo vise nije normalno.....

neki ..... mi blokira da google nemoze pretrazivati i ne dozvoljava ucitavanje vecine stranica... :protest: :violent1:

je li imao tko slican problem

--- Kraj citata ---

Instaliraj si mozillu i ako ti se to događa i dalje onda je trojan.
Pri instalaciji mozille zemoj ništa preuzimati sa IE

Luka 0101:
Najbolje ti je da foramtiraš hard ako nema pomoći.
I PRVU stvar koju napravi je instaliraj NORTON.
Ako ga nemaš, ja cu ti ga dati. Vidim da si iz zagreba pa to nebi trebao biti problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju