Ostalo > Foto, video, music...
"Hulk" Civic
Marko8:
Jači je motor, a mislim da cijene nisu različite ništa posebno, pa vjerojatno radi toga, kolike su komplikacije kod pripasivanja K20 neznam, al znam da je bilo posla za ubaciti b18
Drnda:
cijene su tu negdje, b18 je mozda i teze naci, a na k20 je mjenjac drugaciji, teze ga je pripasati od b serije... kako tko voli...
Johnny iber:
Sve to divno krasno... a cijena goriva ide gore, mi obicni smrtnici nebi imali para tocit taj k20.
I da nebi bilo onog: "Pa vozis polako i ne trosi " kad bi imo takvu zver stalno bi u vutek lupo ;)
:glasses9:
Marko8:
Iznenadio bi se koliko K20 ili B18 imaju nisku potrošnju u omjeru s snagom, nekih 8-12 litara, zavisi kako se vozi, to je za takav motor da je to ništa, ako uzmeš u obzir da moja Fiesta mk6 1.3 benzinac troši 7-8 litara sve ti je jasno :icon_biggrin:
Drnda:
to su jako mali potrosaci.. pa moja sa 110ks je trosila 6-7 litara uz temperamentniju voznju.. da je i k20 , potrosnja bi bila tu negdje, bas zato jer je jak pa nema potrebe trositi veliku snagu na tezinu karoserije, tj ima povoljan omjer tezina/ks
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju