Ostalo > Foto, video, music...
"Hulk" Civic
Johnny iber:
Da to i je njesra sta je 1.3.... trosi sigurno vise od ovih 1.4-1.6. Ofc ako se ne nateravas ko bedak.....
Frend ima eg3 kaze da trosi 8l neke solidne voznje... opet puno za taj motorcek
Drnda:
moj d16 u 4 generaciji je uz onako malo jaci tempo trosio 6-7 litara, znaci da je laganija voznja, mogao bi se i ispod 6 spustiti dosta ( otvorena cesta je cesto bila oko 130kmh, a po gradu sam se normalno vozio, ne kao penzioner, nego onako solidno , usput, nikad ne koristim kocnicu, samo motorom kocim), tako da je 1.6 jako malen potrosac, da mi je pred kraj ljeta naci neku jeftinu 4 generaciju, pa sa bilo kojim motorom, cak i bez njega, ako je karoserija oke, uzeo bih je odmah
Johnny iber:
Ja u zadnje vrijeme dosta cesto zujim po njuskalu i mogu se nac pristojne hondice za nekih cca 15k kuna (Opet nije savrsena za te pare i godine)
Drnda:
a ja se nadam za koju godinu, ovisi kako se neke stvari odigraju ponovo uzeti jednu, samo jos nisam na cistome koji tip karoserije ce mi trebati, pa prema tome neznam koji model honde odabrati :toothy11:
Johnny iber:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Lipanj, 2013, 18:01:00 ---a ja se nadam za koju godinu, ovisi kako se neke stvari odigraju ponovo uzeti jednu, samo jos nisam na cistome koji tip karoserije ce mi trebati, pa prema tome neznam koji model honde odabrati :toothy11:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Ja bi najrađe neko jajčeko 5-a generacija, bas mi se uvukla pod kozu nekako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju