Općenito > Generalno o skuterima

Novi zakon stupa na snagu 1.6.2008.

<< < (2/5) > >>

SlowRider:

--- Citat: mrcina - 31 Svibanj, 2008, 09:13:09 ---ne več uvode a2 kategoriju te nema naslijeđivanja kao sad sa a1 na a sa 18 god več poslije svake polaganje.

--- Kraj citata ---

Samo da izvuku lovu...

dino_sk:
e sad mene zanima za ovu voznju poslije 23:00 ,neki kazu da smiju vozit sam stariji od 23 godine drugi kazu smiju svi vozit koji imaju polozeno
jel zna netko tocno ??

trazio sam malo po zakonima i nigdje tocno nepise da nesmijemo vozit koji imamo vozacku

marin:
koliko ja znam bez obira na starost tj dali imaš 18,25,35 ili 75 godina,ako si friški vozač prve 2 godine nesmiješ voziti između 23 - 05 bez pratnje vozača koji ima vozačku barem 5 godina ili više.

SlowRider:

--- Citat: marin - 31 Svibanj, 2008, 11:21:21 ---koliko ja znam bez obira na starost tj dali imaš 18,25,35 ili 75 godina,ako si friški vozač prve 2 godine nesmiješ voziti između 23 - 05 bez pratnje vozača koji ima vozačku barem 5 godina ili više.

--- Kraj citata ---

nesto kenjaju da ce ukinuti ogranicenje od 23-05h tamo do polovice lipnja.

marin:
a neznam,mene to tak  previše ne dira,ja sam položio prije 7 godina tak da je meni svejedno :toothy3:,a po meni ovaj novi zakon sa ovakvim kaznama če otvoriti još bolji put korupciji i rano raznm malverzacijama i ko će na kraju najebat,opet mali čovijek kak to obično i ide,po meni je najidelaniji primjer Švedske ( ako se ne varam ) ti te drapnu sukladno visini primanja pa si ti misli.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju