Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć-multivar

<< < (4/8) > >>

DaBo:
Ma.bubnit ću ja sad taj crveni pa da vidim kak će bit.. A onda po potrebi lakše rolice.

igor.sb:
glupost, nest s tim postic nista, pojest ce ti krajnju, a i s tim i remen

serijski centralni rulla na serijalama

sve dok ne bude bio mid race slozen rox, crveni centralni ti nema sta raditi u kvacilu

:icon_thumright:

danc00:
A neznam baš za serijski centralni dal je idealan za serijalu, evo meni baš ne šljaka najbolje! Al isto velim crveni je prejak za serijalu...pa neće ti skut ići ni 60kmh...tvrd je ko kamen, kad sam ga probal! Max žuti malossi, al velim u tvom slučaju te zezaju rolice...ili federi! Tak je i meni bilo!

andy:

--- Citat: danc00 - 30 Svibanj, 2008, 21:21:54 ---A neznam baš za serijski centralni dal je idealan za serijalu, evo meni baš ne šljaka najbolje! Al isto velim crveni je prejak za serijalu...pa neće ti skut ići ni 60kmh...tvrd je ko kamen, kad sam ga probal! Max žuti malossi, al velim u tvom slučaju te zezaju rolice...ili federi! Tak je i meni bilo!

--- Kraj citata ---

aa jbt aj vidit ćete da ide ko zmaj osim što se remen malo više troši al to nije problem remen dođe 120 kuna.. :icon_biggrin:

u početku ide uzbrdo pa slabija je krajnja ;D, al kasnije je na ravnom pa dobije ono kak treba... :headbang:

vidite da ide sa crvenim... :icon_tongue:

speed:

--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2008, 21:43:36 ---
--- Citat: danc00 - 30 Svibanj, 2008, 21:21:54 ---A neznam baš za serijski centralni dal je idealan za serijalu, evo meni baš ne šljaka najbolje! Al isto velim crveni je prejak za serijalu...pa neće ti skut ići ni 60kmh...tvrd je ko kamen, kad sam ga probal! Max žuti malossi, al velim u tvom slučaju te zezaju rolice...ili federi! Tak je i meni bilo!

--- Kraj citata ---

aa jbt aj vidit ćete da ide ko zmaj osim što se remen malo više troši al to nije problem remen dođe 120 kuna.. :icon_biggrin:

u početku ide uzbrdo pa slabija je krajnja ;D, al kasnije je na ravnom pa dobije ono kak treba... :headbang:

vidite da ide sa crvenim... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
nema filmica :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

vjerojatno ti ga nije jos uplodalo na server

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju