Ostalo > Motocikli

Aprilia rs50 kit

<< < (3/3)

rs50e9:

--- Citat: Groš - 13 Rujan, 2012, 14:26:38 ---Nejde na valjke! Motor je dugotrajan..alu cilindar i nikasil...krom karike imaa..nemaš brigee..moja je imala 17 000 km kad sam je prodao niakd ništa diran na mašini i išla je super..ima clan s foruma isto rs-icu noviji,njemu sam prodao spuh,veli da je na 30 000 km prvi put promjenio karike,a klip ostavio..hh..tak daa...nemaš brige...

--- Kraj citata ---

kaj nisu s nikslom sjebanije, jer to ti je proces galvanizacije, kromiranje nikslovanje i to kad ode blokovi za k**ra*
bmw  je imao seriju gdje je svima u USA morao mjenjat motor zbog njihovg oktana koji je unistio taj sloj.
dakle to je samo procesom galvanizacije navuceno gore .
zar ne pricaju da su stare masine na rs50 bolje 2002,2003god tak nes??

Caky644:
ljudi odluka je pala uziman rs125 2t 2006.godina ima samo 3000km lik ju uzea i dobija posa van drzave tako da je u tih 6 god jedva natuka 3000km prvi je vlasnik jer nije bija puno tu,motor je odlican radi ka urica jedino sto treba su gume jer od stajanja su nikakve i treba ga regat jer mu se nije isplatilo za to malo sto ju je voz da ju rega...dat cu mu vx-a 2005 god i 2000kn za nju jer vridi i vise al san uspija spustit cijenu  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju