Tehnički kutak > Tuning skutera
edit: elektroda se raspala Help
Crazy Kuree:
Danas sam našetlo i sredio serijalu s gljivom... vrti se fino,nema rupe u ubrzanju ide oko 95, ništa ne troši :happy6: sve super zadvoljan :headbang: vožali se ja i frend i kad smo se vraćali kući na full gasu koda pregrijo ono guši se na davanje gasa a iz prijenosa ide bijeli dim? i imo je zvuk koda cikularem reže neko drva? mi smo mislili remen puko (kevlar) ništa ja upalim radi normalno i odvezem kući, sutra ću vidit šta bi moglo bit, isto ide ko šta je išo... Da čujem vas šta bi moglo bit?
SlowRider:
Bijeli dim iz prijenosa ide kada stisnes zadnju kocnicu i napucas ful gas dok stojis. Zakljuci sto se sve kuri...
Crazy Kuree:
Kvačilo se spali... al na full gasu ne proklizuje pa se ne more spalit jedino da polutka nešto zapela pa remen zapalio
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Svibanj, 2008, 23:58:44 ---Kvačilo se spali... al na full gasu ne proklizuje pa se ne more spalit jedino da polutka nešto zapela pa remen zapalio
--- Kraj citata ---
kuris i remen, pogotovo sa meksim centralnim
Crazy Kuree:
zaboravio sam reć semering mi otišo s strane variomata (vjerovatno zbog toga klip se istopio) i kupio danas neki nekvalitetni za 16kn. centralni dosta tvrd hebo crveni (malossi žuti)... i dizna za serijalu gljivu e5 i 17.5 treba oko 105
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju