Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunNeR 180 SP
runner_sp180:
lijepo je vidjet ovako ocuvanog SP-a.. ali na snimci se vidi da su mu rolice preteske i da se malo kasnije razvrti
180RunNeR:
--- Citat: runner_sp180 - 23 Studeni, 2010, 09:50:10 ---lijepo je vidjet ovako ocuvanog SP-a.. ali na snimci se vidi da su mu rolice preteske i da se malo kasnije razvrti
--- Kraj citata ---
niti malo nisu teške...to je bilo prvo paljenje nakon 3godine...motor treba malo da se ugrije da pohvata...
180RunNeR:
evo da se pohvalim...išao ja jučer đir kad ono motor ide i od jednom počne gubit brzinu :icon_scratch:...vrti u prazno...Prvo na što sam pomislio bilo se remen pojeo, puko bla bla bla...i danas ujutro idem skinut deklo i vidim remen sve super stoji..i da ću odvidat zaglavim ventilvar i počnem odvidavat maticu..kad ono ventilvar stoji na mjestu, a radilica se okreće...prvo što sam pomislio bilo je au f**k ne gine nova radilica...i nekako sam uspio skinut ventilvar (uhvati sam kontru na magnetu i tako odvrnuo maticu na ventilvaru...i evo slike kakav je ventilvar...
..iznutra ispoliran... :toothy9:...sad je motor rastavljen i čekam taj ventilvar...
SPecial:
Ajooooj. Steta. Zar ga nisi dobro zavidao?
Je li pojeo radilicu?
Luksy:
kako se uspija ovako ispolirat ,valjda radilica nije punila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju