Tehnički kutak > Garaža

my Pežo SF2

<< < (3/5) > >>

tommy:

--- Citat: maki 225 - 10 Rujan, 2012, 22:38:11 ---Nema puno km 4milje,a di ti je tunel od airboxa?

--- Kraj citata ---
Nisam ga mogao staviti smeta mi karburator posto je veci od seriskog. Inace karburator sam promjenio samo zato sto je onaj stari stalno preljevo nikako ga nisam mogao nastelovat  :dontknow:

strikoo:

--- Citat: tommy - 10 Rujan, 2012, 22:52:28 ---Nisam ga mogao staviti smeta mi karburator posto je veci od seriskog. Inace karburator sam promjenio samo zato sto je onaj stari stalno preljevo nikako ga nisam mogao nastelovat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

To si dobro napravio. super je očuvan.

Koliko ti sada troši?

ivan_speedy:
U j#bote ovo je stvarno dobro očuvano  :icon_thumright:
Iako je to 4000 + km,ali ipak je to i staro 9 godina,stvarno dobro očuvano a i meni jedan od najdražih modela sf,čuvaj to,nemoj prodavat ako ne moraš,moj prijedlog jer ih stvarno nema puno ;)

tommy:

--- Citat: ivanm - 10 Rujan, 2012, 22:50:12 ---Maknuo ga je da stane kvrga od dellorta 19.

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

--- Kraj citata ---

17

--- Citat: strikoo - 10 Rujan, 2012, 23:05:55 ---
--- Citat: tommy - 10 Rujan, 2012, 22:52:28 ---Nisam ga mogao staviti smeta mi karburator posto je veci od seriskog. Inace karburator sam promjenio samo zato sto je onaj stari stalno preljevo nikako ga nisam mogao nastelovat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

To si dobro napravio. super je očuvan.

Koliko ti sada troši?

--- Kraj citata ---

a neznam oko 5l morat cu ga jos nastelovat ipak je to previse  :hmh:

--- Citat: ivan_speedy - 10 Rujan, 2012, 23:18:33 ---U j#bote ovo je stvarno dobro očuvano  :icon_thumright:
Iako je to 4000 + km,ali ipak je to i staro 9 godina,stvarno dobro očuvano a i meni jedan od najdražih modela sf,čuvaj to,nemoj prodavat ako ne moraš,moj prijedlog jer ih stvarno nema puno ;)

--- Kraj citata ---

Staro jes, ali je poprilicno ocuvan za svoje godine. Ima par mali ogrebotina jbg  :sad1:

Moze se reci da masina jos nije razrađena  :laughing7:

Suhy:
Pizdek imaš isti kak i ja SF taj crveni WRC.
Stvarno lijepo očuvan održavaj ga nemoj da bude kak moji "kramp" (tomek znaš da se speglam s pol gasa)
Nabaci neki tuning da ove runnere možeš nadrat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju