Tehnički kutak > Garaža
my Pežo SF2
tommy:
--- Citat: maki 225 - 10 Rujan, 2012, 22:38:11 ---Nema puno km 4milje,a di ti je tunel od airboxa?
--- Kraj citata ---
Nisam ga mogao staviti smeta mi karburator posto je veci od seriskog. Inace karburator sam promjenio samo zato sto je onaj stari stalno preljevo nikako ga nisam mogao nastelovat :dontknow:
strikoo:
--- Citat: tommy - 10 Rujan, 2012, 22:52:28 ---Nisam ga mogao staviti smeta mi karburator posto je veci od seriskog. Inace karburator sam promjenio samo zato sto je onaj stari stalno preljevo nikako ga nisam mogao nastelovat :dontknow:
--- Kraj citata ---
To si dobro napravio. super je očuvan.
Koliko ti sada troši?
ivan_speedy:
U j#bote ovo je stvarno dobro očuvano :icon_thumright:
Iako je to 4000 + km,ali ipak je to i staro 9 godina,stvarno dobro očuvano a i meni jedan od najdražih modela sf,čuvaj to,nemoj prodavat ako ne moraš,moj prijedlog jer ih stvarno nema puno ;)
tommy:
--- Citat: ivanm - 10 Rujan, 2012, 22:50:12 ---Maknuo ga je da stane kvrga od dellorta 19.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
17
--- Citat: strikoo - 10 Rujan, 2012, 23:05:55 ---
--- Citat: tommy - 10 Rujan, 2012, 22:52:28 ---Nisam ga mogao staviti smeta mi karburator posto je veci od seriskog. Inace karburator sam promjenio samo zato sto je onaj stari stalno preljevo nikako ga nisam mogao nastelovat :dontknow:
--- Kraj citata ---
To si dobro napravio. super je očuvan.
Koliko ti sada troši?
--- Kraj citata ---
a neznam oko 5l morat cu ga jos nastelovat ipak je to previse :hmh:
--- Citat: ivan_speedy - 10 Rujan, 2012, 23:18:33 ---U j#bote ovo je stvarno dobro očuvano :icon_thumright:
Iako je to 4000 + km,ali ipak je to i staro 9 godina,stvarno dobro očuvano a i meni jedan od najdražih modela sf,čuvaj to,nemoj prodavat ako ne moraš,moj prijedlog jer ih stvarno nema puno ;)
--- Kraj citata ---
Staro jes, ali je poprilicno ocuvan za svoje godine. Ima par mali ogrebotina jbg :sad1:
Moze se reci da masina jos nije razrađena :laughing7:
Suhy:
Pizdek imaš isti kak i ja SF taj crveni WRC.
Stvarno lijepo očuvan održavaj ga nemoj da bude kak moji "kramp" (tomek znaš da se speglam s pol gasa)
Nabaci neki tuning da ove runnere možeš nadrat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju