Tehnički kutak > Tuning skutera
yasuni R vs stage6 pro
maminjo:
--- Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2012, 10:06:49 ---
--- Citat: maminjo - 11 Rujan, 2012, 09:48:19 ---ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!
perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiram
--- Kraj citata ---
Tko god se stalno vozi i po svim uvjetima (kiša, snijeg), Yasuni R će zahrđat ko i svaki drugi, pogotovo na grani pri cilindru, samo što će mu mrvicu duže trebat da zahrđa. I ja sam ga isto nakon svake vožnje sa WD-om našprical ali izgleda da su vožnje bile predugačke :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne znam kaj bi ti reko :dontknow:, meni niš nije zahrđalo doduše po snijegu se ne vozim, a mislim da se i rijetko tko vozi po snijegu :confused5: :confused5:
dhorvat:
--- Citat: maminjo - 11 Rujan, 2012, 14:40:07 ---
--- Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2012, 10:06:49 ---
--- Citat: maminjo - 11 Rujan, 2012, 09:48:19 ---ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!
perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiram
--- Kraj citata ---
Tko god se stalno vozi i po svim uvjetima (kiša, snijeg), Yasuni R će zahrđat ko i svaki drugi, pogotovo na grani pri cilindru, samo što će mu mrvicu duže trebat da zahrđa. I ja sam ga isto nakon svake vožnje sa WD-om našprical ali izgleda da su vožnje bile predugačke :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne znam kaj bi ti reko :dontknow:, meni niš nije zahrđalo doduše po snijegu se ne vozim, a mislim da se i rijetko tko vozi po snijegu :confused5: :confused5:
--- Kraj citata ---
Slana cesta, nemora značiti da je vani snijeg, pojede lak samo tako. Prohrđal je i na kraju je završio u crnoj boji za visoke temperature ko i svaki drugi auspuh. :icon_biggrin:
ivanm:
horvat radi se o tome da si ti sa yasunijem napravil u 2 godine 40000km a maminjo 4000km.. normalno da njemu nije zahrđal :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: ivanm - 12 Rujan, 2012, 08:32:28 ---horvat radi se o tome da si ti sa yasunijem napravil u 2 godine 40000km a maminjo 4000km.. normalno da njemu nije zahrđal :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Na yasuniju nisam ni 5 hiljada sve skupa napravil. Kažem da nije taj auspuh otporan na sve uvjete ko tipa kromirani ZX u kojeg sam se uvjerio na frendovom motoru :laughing7:
TomoRI:
pro ima flanđu 24mm, koliko ima nardo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju