Tehnički kutak > Tuning skutera

yasuni R vs stage6 pro

<< < (4/6) > >>

Josip:

--- Citat: kos3 - 10 Rujan, 2012, 20:56:22 ---
--- Citat: Josip - 10 Rujan, 2012, 16:03:12 ---negdje do 12 sta kazu po njemackim forumima, performanse vrhunske, ali kvaliteta losa, cesto se raspadnu
stage6 pro je u rangu s yasuni city 16, i taman za nijansu jaci od R, a za jednu slabiji od narda i kompanije
ova dva, for race i neznam jos neki metrakit ili tako nesto su za takve lov midrace cilindre

--- Kraj citata ---
znači da je tu negdje ko 4 race mozda mrvicu slabiji onda vrti negdje oko 11500 okretaja to bu taman za replicu hehehhe

--- Kraj citata ---

tako nekako, samo sto je srot od auspuha, jest da je relativno jeftin (u odnosu na konkurenciju u klasi) i da ima super performanse, ali se sam po sebi raspada
da sam ja na tvom mjestu ustedio bih jos koju kunu pa uzeo yasuni jer je provjereno sta se svega tice, i bio miran dugorocnije  :icon_thumright:

ivanm:
koja kuna je oko 100€ kolko je city 16 skuplji od pro-a..

Josip:

--- Citat: ivanm - 10 Rujan, 2012, 21:45:05 ---koja kuna je oko 100€ kolko je city 16 skuplji od pro-a..

--- Kraj citata ---

moga sam i mislit da ce neko drugi javit
ja sam reka da bi ja tako napravio, ne gori mu pod nogama da nema nikakav spuh, moze produzit jos mjesec dva sa ovim sat sad ima
a to za stage6, meni je draze nesto sacekat pa kupit kako valja nego nesto da nakon godinu dvije skuplja po cesti taj auspuh

opce poznata stvar je da se nardo raspada, a stage6 je jako slican nardu (bar pro i pro replica)

i opet naglasavam da ovo pisem iz iskustava :icon_tongue:

maminjo:
ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!

perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiram

dhorvat:

--- Citat: maminjo - 11 Rujan, 2012, 09:48:19 ---ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!

perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiram

--- Kraj citata ---

Tko god se stalno vozi i po svim uvjetima (kiša, snijeg), Yasuni R će zahrđat ko i svaki drugi, pogotovo na grani pri cilindru, samo što će mu mrvicu duže trebat da zahrđa. I ja sam ga isto nakon svake vožnje sa WD-om našprical ali izgleda da su vožnje bile predugačke  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju