Tehnički kutak > Injection

SR50 Ditech - Zamjena pumpe goriva s nekom drugom

<< < (3/4) > >>

du_vlaho:
znam... al mi stari otisao skuterom u grad...

a sve i da je tu neda mi se...  :angry7:

od kojeg bi auta mogla odgovarat? našao sam neku boschovu što pumpa 3 bara... valjda će to bit ok...  :frajer:

samo me strah da ne bude i više neg OK  :icon_scratch:  :toothy12:

ivek_sr:
Pokusaj hvale vrijedan ajde samo ti udaraj po tome nadam se da ces uspijet :icon_thumright:

du_vlaho:
a evo obecajem da cu ovaj vikend probat dal elektronika može palit relej umjesto pumpe goriva, pa javim rezultate...

i noga u guzicu je budali korak naprijed!

ima tko kakvu pumpu goriva od nekog auta da mu ne treba? da probam iskemijat što... pa ako paše otkupim  :icon_biggrin:

ajmoooo  :toothy10:

il zna li netko koja bi otprilike odgovarala?

googlao sam duže vremena, našao samo bosch-ovu neku... 3bar-a pumpa... al ne znam od kojeg auta  :angry7:

Lenko:
Čekamo rezultate...

zeljko_sr:
tesko da ti bude odgovarala od bilo kojeg auta jel regulator pritiska goriva se nece otvoriti da da gorivo jel svaka pumpa od auta ima pritisak sta nije ni minimum ditechu da radi jedino da sve pocupas van sta sam si ja nesto razmisljo  i injektore od alfe 3,0v6 sta imam doma 2 komada ubacit na usis nekak i pumpu goriva od auta od te alfe i vidit jel to radi al trenutno mi se neda to kemijat po mojoj aprili jel sve radi ali svj ideja ti nije losa mozda uspijes nesto rjesit sretno  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju