Tehnički kutak > Tuning skutera
GLJIVA
Vlado:
[/quote]
prvi put (dok jos nisam bio neki mehanicar) kad sam na tzr-a stavio trophy i nisam drkao oko zraka i benzina sam se vozio 2000 km motor je iso sve slabije i slabije dok nije krepo do kraja,kad sam ga otvorio imo sam kaj vidjet-klip se jednostavno odozgo rastopio i udubio zato kaj nije dobivao vise benzina i zbog toga se grijao(klip ali ne i cilindar)
[/quote]
Da ali ja se vozim vec kojih 7000-8000 km i skuter ide isto kak je išao kad sam ga ugradio..nema nikakvih promjena barem nisam primjetio. ???
skuter leti
Sugar:
--- Citat: Vlado - 13 Prosinac, 2006, 21:31:24 ---
--- Kraj citata ---
prvi put (dok jos nisam bio neki mehanicar) kad sam na tzr-a stavio trophy i nisam drkao oko zraka i benzina sam se vozio 2000 km motor je iso sve slabije i slabije dok nije krepo do kraja,kad sam ga otvorio imo sam kaj vidjet-klip se jednostavno odozgo rastopio i udubio zato kaj nije dobivao vise benzina i zbog toga se grijao(klip ali ne i cilindar)
[/quote]
Da ali ja se vozim vec kojih 7000-8000 km i skuter ide isto kak je išao kad sam ga ugradio..nema nikakvih promjena barem nisam primjetio. ???
skuter leti
[/quote]
ja ti predlazem da to rijesis,bolje sprecit nego lecit!
vjerojatno ti se vrti na manjim okretajima nego moja tzr-ka pa zato!al vjeruj mi puno ces produzit vjek kits ali i poboljsat performanse
Mr J:
--- Citat: Sugi car - 13 Prosinac, 2006, 21:18:12 ---
--- Citat: Vlado - 13 Prosinac, 2006, 21:14:32 ---
--- Kraj citata ---
ti imas kit jel?
imas serisku frgu i filter? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da imam kit,serijsku frgu, i filter, a tokođer imam spulju i variomat
[/quote]
[/quote]
Zato kada ljudi stavljaju kit automatski stavljaju i vecu frgu kako bi to sve snabdjevalo sa mjesavinom zraka i benzina...
Aleksandar:
gljiva na serijalu je ko prst u g#vn%...radi sta hoces,ja sam svoje reko.
StreetRunner:
--- Citat: Aleksandar - 30 Prosinac, 2006, 13:12:40 ---gljiva na serijalu je ko prst u g#vn%...radi sta hoces,ja sam svoje reko.
--- Kraj citata ---
Čoviče di ti se žuri,nekako si cili iskomplesiran.Sorry al šta je je.Ja inače svakome rečen šta mi je na duši,možda mi je to mana ali malo si pretjera :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju