Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA

<< < (3/10) > >>

Mr J:

--- Citat: Šugi car - 18 Studeni, 2006, 19:48:57 ---kod gljiva na serijali je bed kaj razjebes kompresiju,ali ne onu pri eksploziji...neznam kak da vam to sad objasnim..uglavnom klip se haba kod usisa,imo sam gljivu na seriskoj tzr-ki nekih mjesec dana i onda sam stavio kit,a kad sam skinuo cilindar lupio sam se po glavi i reko gle kaj si od klipa napravio zbog pisljivog zvuka,sav je bio pohaban tocno na usisu

--- Kraj citata ---
Ma znam to zato skuter ni ne vozim sada, mozda napravio nekoliko km s tim dok kit ne uzmem... ionako ide sve na generalno uredjivanje i spremanje za sljedecu sezonu...  :laughing6:
Iako sam mislio uzeti airbox od nekog drugog skutera i prilagoditi ga svome... Ma svasta se moze...

180power:
miči to g#vn% sa skuta  :-X

Mr J:

--- Citat: 180power - 19 Studeni, 2006, 21:44:02 ---miči to g#vn% sa skuta  :-X

--- Kraj citata ---
To su mi najjaci komentari...
Rekao sam da ZNAM koje su nuspojave i posljedice kod instalacije gljive...
Ne brini se za moj skuter...

Sugar:

--- Citat: Mr J - 19 Studeni, 2006, 13:46:57 ---
--- Citat: Šugi car - 18 Studeni, 2006, 19:48:57 ---kod gljiva na serijali je bed kaj razjebes kompresiju,ali ne onu pri eksploziji...neznam kak da vam to sad objasnim..uglavnom klip se haba kod usisa,imo sam gljivu na seriskoj tzr-ki nekih mjesec dana i onda sam stavio kit,a kad sam skinuo cilindar lupio sam se po glavi i reko gle kaj si od klipa napravio zbog pisljivog zvuka,sav je bio pohaban tocno na usisu

--- Kraj citata ---
Ma znam to zato skuter ni ne vozim sada, mozda napravio nekoliko km s tim dok kit ne uzmem... ionako ide sve na generalno uredjivanje i spremanje za sljedecu sezonu...  :laughing6:
Iako sam mislio uzeti airbox od nekog drugog skutera i prilagoditi ga svome... Ma svasta se moze...

--- Kraj citata ---

nemres ni od drugog uzet(osim naravno ak je ista masina) jer je opet njemu drugacije postelan dotok zraka

znaci ili seriski ili kit,auspuh-sto znaci veca frga a za vecc frgu i veci dotok zraka

Mr J:
Neznam koliko si informiran o Italjetu Formuli, ali ona je serijski dosla sa rezonantnom spuljom (neki polinijev, neznam koji model odlican za gus kit), gore je kao sto sam napisao PHBG21 sa dizom 72 trenutno, radi gljive sam stavio taj karb a i zbog kita koji cu staviti, inace na 12 nebi islo... Kit samo trebam odluciti gdje cu uzeti jer kazem, NEDAM benconji 1500kn za malossi sport...

Kako se neda postelati, pa imaju gibljiva crijeva a nosace za airbox sam preradim kako bih ga pricvrstio za dekl... Ali i ova gljiva je najzatvorenija tako da i nije neki bad...

Gljivu sam stavio iskljucivo zbog toga sto mi se box rasturio a nema gdje kupiti novi, a opet, nitko nema polovni da je citav, a ovaj mi se neda sredjivati, nema ni malosso red spoonge za njega!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju