Ostalo > Sportski kutak
f1- utrke, prognoze i link za prijenos
nodius:
eo kad nece niko da otvori temu, posto sam ljubitelj f1 i pratim je dugi niz godina eo pa cemo raspravljat ko tu koga šiša na stazi...
bilo bi pozeljno kad bi neko stavio link prije utrke da se moze lijepo pogledat od prvog do zadnjeg kruga ;D, glupo mi je sto to htv vise ne prenosi :redface: a gledanost je bila dosta impresirajuća :notworthy:
luka ns:
ja sam isto ljubitelj, i meni ide na živce što htv više ne prijenos pošto nemogu hvatat net doma bilo bi ljepo da imamo ovdije nekakav link da se može pogledati...
što se tiče ovoga tko tu koga šiša, ja sam uvijek bio za ferrari jer su oduvijek među prvima(večinom prvi), najizdržljiviji je bolid jedino u zadnje dvije godine imaju problema, trenutno navijam za alonsa ali realno gledajuči schumacher je najbolji vozač bez konkurenata
nodius:
bit ce link sutra oko 2 sata jer tad i pocinje pa cu ja postat 5 il 10 do 2 link. i naravno, navijamo za grosjeana da pokupi vettela :D
marko_AeRoX:
Ne vozi Grosjean... Dobio kaznu zbog kršenja na Spa...
nodius:
--- Citat: marko_AeRoX - 08 Rujan, 2012, 18:28:01 ---Ne vozi Grosjean... Dobio kaznu zbog kršenja na Spa...
--- Kraj citata ---
znam gledao sam na yt-u snimku sudara koji ludjak, KAKO MI JE MOGAO HAMILTONA POKUPIT???? :icon_scratch: :redface: :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju