Ostalo > Motocikli

Yamaha - novi modeli

(1/3) > >>

Marijana_K:
Kada tocno dolazu novi Yamaha modeli na trziste? To me zanima jer namjeravam kupiti R125 oko 12.miseca a bilo bi mi glupo kupovati 2012. izdanje ako 2013. dolazi npr sljedece godine u 1.-2. misecu

Ruff Ryder:

--- Citat: Marijana_K - 08 Rujan, 2012, 10:50:55 ---Kada tocno dolazu novi Yamaha modeli na trziste? To me zanima jer namjeravam kupiti R125 oko 12.miseca a bilo bi mi glupo kupovati 2012. izdanje ako 2013. dolazi npr sljedece godine u 1.-2. misecu

--- Kraj citata ---
ne isplati ti se kupovat novi motocikl.. jer cim izade iz ducana vrijednost mu jako pada...
i ak vec kupujes novo vozilo kupi ga u 1. ili 2. mjesecu jer ce bit salonsko vozilo koje je  staro god dana pa ces dobit veci popust neg za bozic  :icon_thumright:

Marijana_K:
Odluka je vec pala da se novi kupuje,polovni necu nakon sta san vidjela jednog tipa koji ima R125 i odnosi se prema motoru kao prema najgorem neprijatelju, salta bez da pusti gas, dava gas do kraja dok je motor u leru a da ga pritom niti ne zagrije, itd....,mislim katastrofa

ne da mi se cekat 1. - 2. mj. jer novce cu imat do kraja 11.mj samo me zanima kada dolazi 2013.kolekcija

nodius:
pa nemore znacit ako jedan tip to radi  :icon_scratch: da i svak to radi  :nono:

zvonkec_92:

--- Citat: nodius - 08 Rujan, 2012, 19:05:04 ---pa nemore znacit ako jedan tip to radi  :icon_scratch: da i svak to radi  :nono:

--- Kraj citata ---
novo je NOVO

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju