Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF2=>Crveni Tornado
Suhy:
Po vuri negdje 90 po ravnom. Budem bacio snimku.
I da prije je bio zreo za cvikanje jer na semeringima je vuko zrak i motor mi je krepavo na semaforu sad kad je to promjenjeno sve dela super , 54 dizna je serijska inaće na ovoj frgi ja imam 58.
steeef:
onda je jos to i dobro..znam par njih kaj su volili cviknut s tim karbicom dok su decki poceli kemijat sa sporCkim auspusima i cackat po karbu :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: luka.ck - 09 Rujan, 2012, 10:56:40 ---Pa sta ti znas stef. Bolje voziti biciklu iz peveca nego imati prastaru pezolu doma 10 godina,odma ju treba prodat. :beah:
--- Kraj citata ---
slazem se takoreci definitivno..ako me razumete ;)
luka.ck:
--- Citat: steeef - 09 Rujan, 2012, 11:01:44 ---onda je jos to i dobro..znam par njih kaj su volili cviknut s tim karbicom dok su decki poceli kemijat sa sporCkim auspusima i cackat po karbu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja sam sa leo vince zx-om, serijskim airboxom i diznom 54 napravio 3000km i nije cviknuo motor.... :hello:
Skuter sad ima 16 000km i jos sad radi bez greske. Nikad nista nije otislo, jedino sto sam na 15 000km promijenio remen, rolice i klizace.
Steef, sram te bilo. Kako mozes moje postove mijenjat.... :nono:
I ti si nam neki uzor kao moderator. :angry7:
nodius:
--- Citat: steeef - 09 Rujan, 2012, 11:04:43 ---
--- Citat: luka.ck - 09 Rujan, 2012, 10:56:40 ---Pa sta ti znas stef. Bolje voziti biciklu iz peveca nego imati prastaru pezolu doma 10 godina,odma ju treba prodat. :beah:
--- Kraj citata ---
slazem se takoreci definitivno..ako me razumete ;)
--- Kraj citata ---
ne rugaj se sf-ima nie to kolegijalno o tebe... :redface: :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju