Ostalo > Motocikli
MEGELLI
SlowRider:
Ja sam vidio jako slican moped tom Megelli-u, imao je 50ccm i jako dobro ide :dontknow:
R@kija:
--- Citat: seba - 06 Srpanj, 2008, 23:35:33 ---i kakva je kvaliteta,ako netko uopće zna? jel može konkurirati apriliji i husqvarni?
--- Kraj citata ---
kvaliteta je super,ima koso čukice,veli lik hondina masina,11 ks,zadnji stop je led,cijeli motor je odlican,jedino ima malo uski sic,da je ko na yamahi xt bil bi za 6,al po meni puno puno ljepsi od xt-a.
--- Citat: spyke#1 - 06 Srpanj, 2008, 23:43:36 ---
--- Citat: seba - 06 Srpanj, 2008, 23:35:33 ---i kakva je kvaliteta,ako netko uopće zna? jel može konkurirati apriliji i husqvarni?
--- Kraj citata ---
ne znam kakva je kvaliteta, ali Aprili-i sigurno ne moze konkurirat
--- Kraj citata ---
po meni meggeli ljepsi od svih aprilija i husqvarni,jedina aprilija mi je ljepa ona sxv 450 i 550 ili kolko vec...
--- Citat: seba - 08 Srpanj, 2008, 19:59:39 ---
--- Citat: speed - 06 Srpanj, 2008, 23:57:18 ---vrijede te nove,ja cu si uzet onu sportsku,bolje nego skut :laughing7:
--- Kraj citata ---
u svakom slučaju bolje nego skut,fora izgleda a sad kako ide i kakva je kvaliteta..
--- Kraj citata ---
siguran sam da ide dobro,nema katalizator,cijev ide uz nogu i odma u lonac,tak da ga nemre usporavat,nabro bi on 120 serijala...
evo par slika megellia 125 m ad sam ga slikal u gigantu u najljepsoj boji:
Drnda:
zna li tko kolika bi mogla biti cijena od ovoga R modela, jer mi odlicno izgleda,pogotovo u ovoj crnoj boji, cak mi je ljepsi od aprilije rs, samo se nadam da nije previsoka cijena, nego koji su ovom motori zracnjaci ili vodeni(cini mi se da je ovaj super moto zracnjak)
DaBo:
Mislim da fkt dobro izgledaju. Sad je pitanje kakva je završna obrada i kvaliteta agregata. I tko zna kakva će im bit mreža servisa.
Bokygs:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Srpanj, 2008, 12:32:57 ---zna li tko kolika bi mogla biti cijena od ovoga R modela, jer mi odlicno izgleda,pogotovo u ovoj crnoj boji, cak mi je ljepsi od aprilije rs, samo se nadam da nije previsoka cijena, nego koji su ovom motori zracnjaci ili vodeni(cini mi se da je ovaj super moto zracnjak)
--- Kraj citata ---
http://www.megelli.hr/cjenik.html
A i mene je baš taj model(ista boja) zaintrigirao,ali neće starci ni da čuju,kažu imaš skuter :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju