Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (14/55) > >>

gokiSP:
Jesi malo očistio karb? Jbg, meni se nije dalo.  :)

Marekk:
ma zajebavam te za rezanje. Zna mja lika koji kad je rastavljal motor, je sve instalacije odrezal 5cm od đeka, nije mu se dalo đekove odspajat LOL

2mario2:
@Marek nema rezanja, ne ne... @goki prvo je rođo isprobal karb jer njega nešt mući skut tak da kad sam ga ja stavljal danas nije bilo potrebe više za čišćenjem...  ;D jedino nemrem taj ler narihtat (električni čok je na karbu koji nije još spojen, ali valjda to nema veze sa štelanjem lera)... sad sam otpustil sajlu i opet niš... da probam napeti sajlu gasa dokle ide?? (čitao sam tu na forumu da se tak može,pa da se klipić spušta do kraja onda kad se sajla nategne)??? :angry7: :dontknow:

2mario2:
stigao je Stage 6 čok... :toothy3: jedna stvar manje... sad kad opet prikupim neku siću idem dalje u shoping...  :toothy9:

2mario2:
i danas nešt sitno kupljeno... ulje Motul scooter expert 2t i kapica sviječice prozirna STR8... kasnije idem po novu zadnju gumu Sava MC16 (moram nju, a ne 29-tku zbog budžeta)... spojim onda žmige i promijenim s el. čoka na manualni i idem drugi mjesec na regu nadam se...  :toothy9: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju