Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
Kmich83:
--- Citat: 2mario2 - 20 Siječanj, 2013, 19:32:42 ---@zemo da CPI ipak ostaje doma i slagal ga budem da izgleda k nečemu... malo rezanja i bušenja plastika, stavljanja mrežice (nešto u tom stilu ću pokušat iskemijat ako me kužiš na šta ciljam)...
@Marin ako si pod "snove" mislio na kupnju Aeroxa od toga ne odustajem nikako jer i dalje je plan ovu mašinu stavit na Rox... to bude jedino moguće i ostvarivo ako dobim kredit da riješim sve "probleme" i usput pada kupnja pile...
@Kmich hvala i nadam se da se bumo jenput stali u Zaboku da vidim tu tvoju strijelu kad bude gotova i usput ruknemo jednu-dvije bireee...
--- Kraj citata ---
Samo kava kaj se mene tiće.
Kad doje doma bumo se našli.
2mario2:
evo već update... mašina bi sutra mogla otić pa-pa... lik mi daje Sony Xperiu Arc S nova novcata pa sam pristao... al tema nek ostane otključana jer ako ne riješim ostatak skuta i ako se stanem s lovom nikad se nezna što mi može puhnut u glavu (neki BB projekt recimo)... a Rox kad ga uspijem kupit bude dobio kit i popratne dijelove i bolje bude išao nego ova moja 100tka, pa mi ni neće bit žao jako odvojit se od nje...
MarinM:
e to mi se sviđa , pozitivno razmisljanje :icon_thumright: jos mjenjas arc za roxa i to je to :headbang:
2mario2:
eto skut je danas popodne kompletan u dijelovima napustio garažu... otišao je za Bedenicu mislim i kolko je dečko rekao mašinu će selit na Dragstera... :dontknow: :frajer:
zemo323:
Znaci stize Aerox?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju