Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
MarinM:
Mario ljep potpis, i ja kazem :notworthy: ,a kad si tako zeljan.... :bero:
2mario2:
--- Citat: MarinM - 26 Prosinac, 2012, 10:35:41 ---Mario ljep potpis, i ja kazem :notworthy: ,a kad si tako zeljan.... :bero:
--- Kraj citata ---
hvala, hvala... to e to sad... :headbang:
2mario2:
evo da vam se javim po zadnji put u ovoj temi... skut je rastepen skoro do kraja (mašina je još gore da mogu palit i provozat se po selu) i ak bude sreče u novu sezonu će se krenut s ćim drugim nego Aerox-om ponovo... :headbang: eto CPI je kod mene prošao svega... padova, kurenja gume, vožnje svukud, bježanja od murje, ali karijeri mu je ipak došao kraj... tema može i pod lokot jer se neće više ništ radit na skuteru, osim eventualno osvježit mašinu nekim novim dijelovima dok ne stigne Aerox i onda preslagivanje mašine na nju, a tu će nastat nova tema naravno... :toothy10:
2mario2:
nakon dužeg razmišljanja i pošto u prodaji nemrem dobit neku lovu za cijeli skut odlučio sam polako ipak pokušat sredit skuter (vanjski izgled komplet, mašina je dobra) da se ponekad i koja glava i zamnom okrene (možda)... u planu mi je dat zavarit ako bude moguće puknute nosače da mogu plastike zašarafat kak treba, trebam polakirat skuter, vile od Roxa nabavit i stavit, distancer iza, drugi sic i neke sitne al bitne stvari... bit će ipak CPI doma i usput bude to neki moj mini projekt da to tak nazovem... i mislim plastike preuređivat i tako to... prvo sutra moram zavarit iza neku željeznu pločicu da mogu svjetlo u nju pričvrstit (jer sam odrezao jedan dio jer nisam mislio), pa ću vidjet što bude dalje na listi došlo na red... ali i opcija kupnje Roxa još stoji ako kredit dignem... eto ukratko, slike i update svaki put kad ću radit nešto...
zemo323:
Koda vidim sebe u razmisljanju, tako i ja razmisljam kako cu prodat pezolu i kupit neki mladji skuter pa onda mi padne na pamet da bi je mogao sredit u serijsko stanje da bude tip-top kao iz kataloga onda treci put mi padne na pamet neka druga kombinacija itd. :icon_biggrin:
Znaci ostaje CPI jos neko vrijeme?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju