Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (40/55) > >>

2mario2:

--- Citat: zemo323 - 27 Studeni, 2012, 08:45:00 ---mozes pokusat sa broj toplijom svijecicom, ja cu isto pokusat jer iman osjecaj kao da se ne moze zagrijat dovoljno..
Ne znam koliko sam u pravu ali dok ne oprobam necu znat

--- Kraj citata ---
čekaj malo... kad je manji broj onda je veća toplinska vrijednost ili obrnuto?? ne kužim se u to uopće... :icon_scratch:

zemo323:
obrnuto je, veci broj veca toplinska vrijednost -> veci broj "hladnija" svijecica..
Nece biti ista temperatura sa 6icom i sa 8icom
Sa 6 ce biti veca nego sa 8

2mario2:

--- Citat: zemo323 - 27 Studeni, 2012, 10:51:05 ---obrnuto je, veci broj veca toplinska vrijednost -> veci broj "hladnija" svijecica..
Nece biti ista temperatura sa 6icom i sa 8icom
Sa 6 ce biti veca nego sa 8

--- Kraj citata ---
ahaa... onda ću ja stavit ovu koju imam doma NGK br7hs (trenutno je gore 9hs), pa vidjet kak se bude skut ponašao...

zemo323:
pokusaj, ali nemoj se pustat na velike udaljenosti. Zagrij masinu i vidi ako ti se cini da je temperatura prevelika onda stavi 8icu.

Ja sam ljetos bio prisiljen stavit ngk br6hs i vozio sam se nekih 1km, kad odjednom masina izgubila gas, odman ugasio i otisa kupit novu svijecicu, malo mi se pregrijala masina al sreca da sam odman reagira i nisam ostetio cilindar (kompresija ostala ista).

tako da nemoj se igrat, osjetis li pregrijavanje, pad performansi -> GASI

btw. znas li koja ti je po katalogu svijecica za skuter? stavi tu originalnu ili broj topliju za zimu. meni je 7 originalna i nju cu za zimu stavit jer mi se sa 6 pregrijava

2mario2:
za moj je 8-ica original... budem stavil ovu kaj imam doma 7-icu sad kroz zimu i vidjel jel bude dobro, a kad zatopli opet onda kupim novu 9-tku i s njom gore i to bude tak šljakalo valjda... 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju