Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
evo jedan video dok sam išao danas malo na probu poslije šarafanja... puno bolje radi nego na videu na 3. str, al nije to još 100%... moram spuh očistit, sviječicu sam gledao i dobra je smjesa, kabel od svječke je čitav kao i lulica, al ipak on dok je hladan zna pucat iz spuha i ne primat gas kak treba pa sve dok se ne zgrije... onda je sve opet normalno... i još nešto... izgubio sam nekih 8km/h krajnje, a neznam zašto?? prije je vukao 84, a sad mi je GPS pokazao 75... lud sam polako već... :sad3:
zemo323:
sta si radio pa izgubio krajnju?
Meni ide slabije od kada je zahladilo
2mario2:
--- Citat: zemo323 - 26 Studeni, 2012, 16:48:29 ---sta si radio pa izgubio krajnju?
Meni ide slabije od kada je zahladilo
--- Kraj citata ---
ništa nisam radio... vidiš, nisam znao da može tak samo zbog hladnoće... moram ja očito još puno naučit o skuterima... :confused5:
neven92:
--- Citat: Marekk - 26 Studeni, 2012, 12:15:29 ---to bi moral zavrtjet kvačilo 107 do besvjesti i natrag 2 puta da bi ulovilo u zvono 112, ili stavi i zvono 107. A zake kemijaš? Potrošil si ga?
--- Kraj citata ---
nebi to nikad ulovilo 112mm zvono ....sve komplet bi mu dal,pa dosta njih veli da bi nekaj bolji start trebal biti....
a kaj se tice ovog e sam ti rekel da treba pogledati dal de struja probija i zamjeniti tu svijecicu ,ke je to tak problem,ja ne kuzim :dontknow:
dok je hladnije zracnjak bi trebal iti bolje a ne slabije :icon_thumright:
2mario2:
pa nije problem Neven sviječicu zamijeniti uopče... moram si kupiti novu tak da znam na ćemu sam i uzel bum 8-icu (a jedan dan buš došel do mene da isprobame s onom koju imam doma)... problem kej sam gledal danas i nigdje nisam videl da bi žica bila gola ili bilo kej... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju