Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (34/55) > >>

zemo323:
hahah.. meni izgleda kao da je obojen, slika malo mutna a ja nisam pogledao kako triba  :binkybaby:

2mario2:
potreban mi je savjet u vezi undertail-a... možda je glupo pitanje, al bolje pitat jer je neko možda na drugi način riješio ovakav problemčić... mislim si kroz bočne plastike i undertail probušit rupe, pa stavit šarafe na koje mogu stavit maticu i na taj način povezat to sve da lijepo sjedne?? jel bi to bilo ok??

Rox-Rab:
i ja cu tako napravit jer na kupljenom undertailu imam samo 2 vijka gore blizu stopa a dolje nema ni jedan tako da cu napravit rupe i pricvrstit a sta drugo?

zemo323:
uzmi onaj vijak za drvo, ali sto manji mozes i probusi rupicu u bocnim plastikama i undertailu sto manju mozes i zasarafi... malo rupe na konus da ti se i glava od vijka utopi da ne strsi i eto ga

2mario2:
to šta velite obojica sam i mislio, al reko idem pitat ak je neko našao drugo rješenje možda... najviše mi je do toga jer se budu vidli šarafi, al ko ga šiša bolje i to onda nego niš... sutra znači farbanje, bušenje i šarafljenje... zahvaljujem... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju