Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (24/55) > >>

[R]UNNE[R]:
.

2mario2:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Studeni, 2012, 17:42:54 ---fora izgleda  :icon_thumright: di si uzeo ova crijeva preko webshopa ili?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
da prek shopa sam naručio... 30 i nešt sitno kunića... ovaj zeleni samo... a na mjesto vakum crijeva (crnog) sam stavio ovo plavo crijevo (slučajno našel u garaži) jer mi zeleno ima preširok promjer rupe, pa mi nije pasalo al sam ipak zadovoljan kak izgleda...

2mario2:
evo bilo mi dosadno, pa sam nanovo uploadao slike i editirao ovdje... nadam se da se budu sad kolko tolko bolje vidle... :dontknow:

2mario2:
i evo malo veselja... danas mi je bratić neven92 stavil nove rolice BGM 7.0g (unutra su bile Malossi 6.5g) tak da sad se onak osjeti razlika kak povuče i riješio mi je ručni čok da radi kako treba i ler gas narihtal odlično... zasad sam kej se tiće paljenja, kretanja i odaziva na gas super zadovoljan... zahvaljujem mehaničaru... :notworthy: :icon_thumright: čak je i moj mali skuter fahrer happy... :laughing7:

neven92:
to bu sad kak treba ja mislim,samo kaj bi mu bilo da je tak osjetljiv na lergas,cim ga malo nagnes,nekaj napravis,odmah malo povisi pa se opet smanji i tak to....to vuce negde zrak ili   :icon_scratch:  trebalo bi se tu malo zajebavat,trazit,al dobre je,kak je   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju