Tehnički kutak > Tuning skutera
SAVJETE ZA TUNING(GILERA RUNNER)HITNO!!!
StreetRunner:
Pozdrav svima,imam gileru runner 50 prešla je 18000 km. radi fenomenalno.Sad bi ga htio malo sredit,imam 2000 kuna dajte mi savjet kako da ih potrošim,šta da prvo stavim.
homer_simpson:
--- Citat: StreetRunner - 11 Studeni, 2006, 13:23:47 ---Pozdrav svima,imam gileru runner 50 prešla je 18000 km. radi fenomenalno.Sad bi ga htio malo sredit,imam 2000 kuna dajte mi savjet kako da ih potrošim,šta da prvo stavim.
--- Kraj citata ---
kit :), auspuh :)
al to je sad realtivno, jer bi trebao onda mijenjat dosta djelova da to radi kako spada
Pa kreni onda s auspuhom, rolicama, federima, i stavi multivar :happy6:
pa ako ostane love, onda stavi kit
Ili tako nekako, dat će ti netko bolji savjet
roby44:
ma auspuh i kit odma, ostalo je sporedna stvar. sitnice kao federi, rolice, dizna...
Mr J:
Mozes staviti base kit - za vodeno hladjenje oko 1200kn uz njega obavezno auspuh (tipa zx ili rr) to sve zajedno povlaci i veci karburator barem 17.5 dellorto, nadalje, ako je ova radilica dobra onda samo promijeniti lezajeve i semeringe...
Kit kupi novi - cca. 1200 kn
karburator ako nije 17,5 mozes nabaviti i polovni 17,5 - cca. 250 kn
auspuh - moze polovni, da nije ostecen, pocisti se i ko novi je - cca. 400 kn
Lezajevi + semerinzi + izmjena - cca. 300 kn
rolice + centralni + opruge kvacila + remen - NOVO - cca. 450 kn
Dobitak - ako se dobro ustela duplo jaci motoric nego sada...
P.S. Pitaj Aerroxa kako ide base kit - prvih 20 metara prednji kotac u zraku...
OvErLoAd:
Hmm... Budući da raspolažeš samo s 2000kn gore navedene kombinacije otpadaju, uzmi auspuh (najbolje novi - 900-1100), multivar (500), rolice (80) i veću diznu + redsponge (50) da to sve fino poštelaš. (ukupno te izađe 1530-1730, još ti ostane za bengu )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju