Općenito > Generalno o skuterima

koje ulje preporucate ?

<< < (5/24) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: ---Preporuka za 2t je Castrol TTS... malo smrdi ali je najbolje ulje za cvaje!!! Cijena od 85kn - 100kn litra.
--- Kraj citata ---
konačno, moj čovjek!!!  :icon_thumright:

Gladiator:

--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 01:43:53 ---
--- Citat: ---Preporuka za 2t je Castrol TTS... malo smrdi ali je najbolje ulje za cvaje!!! Cijena od 85kn - 100kn litra.
--- Kraj citata ---
konačno, moj čovjek!!!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Drago mi je to cut... inace ja sam Caesar Commodus.  :icon_thumright:

filiplatinovicz:
Lavina je krenula nakon mojeg priznanja:

--- Citat: ---ok, kad se vec moramo odrazit za istača... redovito koristim castrol TTS, kod tokica stoji 114 kn.
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---da se tts i jeftinije nabavit (oko 95-100 kn)
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---ma daj to su preseravanja.....ja kupujem za 50 kn valvoline 2t full sintetik i nema,,jebeš to....to je za full tunirane i one koji neznaju šta bi s parom!!
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---castrol je punionica ulja.. s ozbzirom da nikad neznas od koga oni otkupljuju i ljepe naljepnicu, radije bi nesto drugo ipak  glasses9
--- Kraj citata ---

Drugi su me, eto, socno ispljuvali zbog tog ulja... Inace, skuzio sam odmah tko si... pratio sam malo i Tvoje raspre s predatorima... i boli me kua tko je u pravu... svak svoje zna! Drž' se Caesare!  :icon_thumright:

Gladiator:

--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 01:55:39 ---
--- Citat: ---ok, kad se vec moramo odrazit za istača... redovito koristim castrol TTS, kod tokica stoji 114 kn.
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---da se tts i jeftinije nabavit (oko 95-100 kn)
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---ma daj to su preseravanja.....ja kupujem za 50 kn valvoline 2t full sintetik i nema,,jebeš to....to je za full tunirane i one koji neznaju šta bi s parom!!
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---castrol je punionica ulja.. s ozbzirom da nikad neznas od koga oni otkupljuju i ljepe naljepnicu, radije bi nesto drugo ipak  glasses9
--- Kraj citata ---

Drugi su me socno ispljuvali zbog tog ulja... Inace, skuzio sam odmah tko si... pratio sam malo i Tvoje raspre s predatorima... i boli me kua tko je u pravu... svak svoje zna! Drž' se Caesare!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Svaka cast... vidim da imas mozak a i nebojis ga se koristit. Hvala na potpori!!! Udri koji post na mom forumu kad si vec registriran... sta se tice ulja, to je najjace ulje i jedino s njim se mašina oslobodi u potpunosti!!! Viva la TTS!!!

eladio:
cisto pitanje, kako vi to testirate ulja... kad ste tako sigurni...

jer ja sam za sad samo na temelju mehanicarevih zakljucaka , sto prati malo uberlauf i slicno , i na temelju njegovih "iskustava"

postoje li neka mjerenja ili?
 :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju