Općenito > Generalno o skuterima

Kineski Piaggio

<< < (11/18) > >>

ivanm:
eto to je to.. loši materijali... može kontrola i neznam što biti kakvo hoće kad je loša kvaliteta materijala.
sad mi nije čudno kaj je vodena propišala na derbiju gp1 na 6000km al me i dalje ubija kak su na njega stavili VEE rubber gume :angry9:

niš, iduću skuter bude mi minarelli :zubo:

IceMan:
moj zip presao 15000 km...od kvarova samo regler i zarulja prednjeg svijetla....frend mi dao sa starog runnera regler mitsuboshi a kad sam skinuo sa svog na njemu pise neki kineski naziv, nemogu ni razumiti ono :D

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2012, 18:34:56 ---probaj puknuti plastiku na srki starijoj i na novoj, netrebam nista vise govoriti

--- Kraj citata ---
jedina pametna ovdje, svaka čast

ali ja kad vidim komadić starog i novog bloka odma znam koji je koji, novi koda je izliven od govneta a stari izgleda bar na oko puno robusnije i kvalitetnije

ivanm:
danas je baš sve od jeftinijeg materijala, lošija završna obrada, baš lošiji proizvod.. bliži nekom keewayu ili cpi..

steeef:
dijelovi i za ostal emodele se rade u kini i taiwanu ko npr analseri :P
nije pala kvaliteta samo gileri nego cijeloj grupaciji..gledal sam recimo novi beverli 350 i x10 350 i više to nije to..bar kaj se plastika tiče..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju