Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pogedaj po forumu...slijepo crijevo, blokada
Ekologija je u pitanju,da bi ispunio euronorme mora imati kvalitetnije sagorene gasove iz auspuha pa mu ta pumpica ubacuje jos vazduha u auspuh/katalizator da bi se povecala tempertura izduvnih gasova tj poboljsalo sagorijevanje u katalizatoru.
Citat: dino73n - 06 Rujan, 2012, 15:09:50Ekologija je u pitanju,da bi ispunio euronorme mora imati kvalitetnije sagorene gasove iz auspuha pa mu ta pumpica ubacuje jos vazduha u auspuh/katalizator da bi se povecala tempertura izduvnih gasova tj poboljsalo sagorijevanje u katalizatoru.Ja sam mislio da je to nekakva blokada,znaci micanjem toga bi samo napravio problem!
Stavio sam drugi spuh i crijevo stavio ispod plastike neka puse........on meni na to crijevo baca gorivo? zasto gorivo?
Morat cu pogledat svijecicu kakva je......a ja ga bio odvezo u ovlasteni servis da mi nastelaju cok i karb....
upuhuje zrak za katalizator..
Citat: ivanm - 08 Veljača, 2013, 10:16:29upuhuje zrak za katalizator..Sve je to meni jasno i što sad pošto je izvadio katalizator nesmije više vratit to crijevo na spuh?