Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh pomoc
DJ RUNNER RACE:
...da ne otvaram novu temu, pa ću pitat ovdje...da li bi nešto dobio sa Malossi Red Sponge filterom...
charnel:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 30 Svibanj, 2008, 23:34:45 ---...da ne otvaram novu temu, pa ću pitat ovdje...da li bi nešto dobio sa Malossi Red Sponge filterom...
--- Kraj citata ---
vise zraka
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: charnel - 30 Svibanj, 2008, 23:45:29 ---
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 30 Svibanj, 2008, 23:34:45 ---...da ne otvaram novu temu, pa ću pitat ovdje...da li bi nešto dobio sa Malossi Red Sponge filterom...
--- Kraj citata ---
vise zraka
--- Kraj citata ---
znaći to mi apsolutno ne treba...kaj ako stavim taj filter morat ću stavit par broja veću diznu, a tako ću si povećat potrošnju, što mi apsolutno netreba jer je benzin danas tako "jeftin"
charnel:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 30 Svibanj, 2008, 23:52:45 ---
--- Citat: charnel - 30 Svibanj, 2008, 23:45:29 ---
--- Kraj citata ---
vise zraka
--- Kraj citata ---
znaći to mi apsolutno ne treba...kaj ako stavim taj filter morat ću stavit par broja veću diznu, a tako ću si povećat potrošnju, što mi apsolutno netreba jer je benzin danas tako "jeftin"
--- Kraj citata ---
tako je, ako se radi o serijskom motoru
DJ RUNNER RACE:
...koliko izdrži multivar, mislim na kilometražu...jel ga treba mjenjat nakon nekog vremena ili se samo promjene rolice kad se istroše???????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju