Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh pomoc
marin:
ja sam uz multivar za aeroxa dobio 7g rolice
SlowRider:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 29 Svibanj, 2008, 22:38:41 ---...jel ovo kod malossi multivara 2000 znaći da je za piaggio mašine...kaj se sve dobije uz njega(kolko grama rolice me zanima)i jel da stavljam bijeli centralni ili da ostavim serijski
--- Kraj citata ---
to je multivar za piaggio, ostavi serijski feder.
--- Citat: marin - 29 Svibanj, 2008, 22:44:45 ---ja sam uz multivar za aeroxa dobio 7g rolice
--- Kraj citata ---
i ja takodjer
DJ RUNNER RACE:
...a neki vele da bi trebalo uz multivar stavit 6.0g rolice...šta bi bilo kada bih njih stavio...bi bile prelagane
stark1:
oj lega bokte...predstavi se.....nije obavezno ali bi bilo dobro od tebe
DJ RUNNER RACE:
soory...ja se zaborvio....ja sam Ivan iz Jastrebarskog i vozim Gileru Runner 50 SP Race+ Leo Vince TT..........trebao bih vašu pomoć oko prijenosa...stavio sam LV TT, ali sad mi motor jedva ide u neki veći brijeg...sa dva nemogu ispeljati pa me zanima kaj trebam napravit...motor krene već nakon 5-6rpm, ali tek potegne nakon 7,5 rpm...ako npr idem u brijeg, a ja moram pustiti gas, on mi više nemože vratit okretaje...jedva jedvica ide...ako slućajno stanem više nemogu krenut...a u taj brijeg sam bez problema išao sa starim auspuhom...pa me zanima kaj da napravim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju