Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji najjači setup se može voziti sa uljnom pumpom na minareliju?

<< < (6/10) > >>

fleky911:
reko je da nezna zašto se to dogodilo da je sve profesinalno montirano ...ja došo doma rastavio blokove vidim pumpa je tamo a onaj plasticni zubcanik poderan :D

ivanm:
i to je logično da ak se jako vrti da će se zglodat jer ipak je od plastike..
dakle minarelli pumpa down..

arz:

--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2012, 14:52:47 ---..
dakle minarelli pumpa down..

--- Kraj citata ---
Like :D

iPh4s tt

Pupo:

--- Citat: fleky911 - 04 Rujan, 2012, 14:47:06 ---
--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2012, 14:37:58 ---pa da al po meni ak si uložil par tisuća kuna u setup mislim sad se zezat sa pumpicom.. :drunken_smilie:
makni to i sipaj mješavinu, ja neznam kaj je tu tak teško?
pa svak normalan će to napravit.. :sad3:

--- Kraj citata ---
prijašnji vlasnik mog roxa je na njemu imo polini evo 2 ugl high end i pumpu ulja obicnu....i naravno kupio sam ga dok mu je zaribo za sitne pare :D

--- Kraj citata ---

Neznam zašto se sad ložite, lijepo sam pitao koji najjači, a i mislio sam hoće to biti base il nešto jače, al sljedeći korak jače. Nikakav EVO i nikakav hajend. Nema potrebe za dizanjem tenzija, pričamo :)

frki22:

--- Citat: Pupo - 04 Rujan, 2012, 14:56:58 --- Neznam zašto se sad ložite, lijepo sam pitao koji najjači, a i mislio sam hoće to biti base il nešto jače, al sljedeći korak jače. Nikakav EVO i nikakav hajend. Nema potrebe za dizanjem tenzija, pričamo :)

--- Kraj citata ---

Ja imam dellorto 19 phbg-cs na trophy-u 70, potrosnja je cca 4-5 l, tocio sam 2t ulje repsol ono za skutere cak ne racing, uljna pumpa mi sama mjesa, okretaji motora su obicno u rasponu od 9000-10000. Otvarao sam cilindar na 10000 km cisto da vidim dali je sve ok, stanje je bilo odlicno, vidjelo se da je sve uredno podmazivano, nikakvih riseva ni nista. Moj zakljucak na ovom setup-u pumpa radi dobro svoj posao :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju