Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji najjači setup se može voziti sa uljnom pumpom na minareliju?

<< < (5/10) > >>

ivanm:
tnt ima čak pumpicu kojoj se podlaganjem različitih poklopčića pojačava protok..

http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p-Adjustable_oil_pump_for_Minarelli_5070cc_engines-4943.aspx

TNT Adjustable Oil Pump
Minarelli engines

This oil pump from TNT is ideal for anyone who is upgrading to a 70cc and wants to increase their oil supply whilst keeping the auto lube system at the same time. It can be adjusted by 30%, 60% or 100% changing the 3 top caps which are easily interchangeable. Each percentage is added to the existing supply of oil. Suitable for Minarelli 50 / 70cc engines.

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2012, 14:21:08 ---horvat jel se ti zajebavaš il si ozbiljan?
dakle pumpa bez potenciometra i štelanja da na punom gasu sa diznom 100 daje dosta ulja ko na serijali sa diznom 50?
ak ga vrtiš na pola gasa na 7000 okr i na tom gasu ima duplo smjese a ulja isto..
mislim da je to igranje sa smjesom.. dobro znamo da je kiteve bolje podmazivati i više od serijale a vi im dajete 1-1.5% ulja :angry7:

ma u biti kaj se ja živciram, samo se vi voziteee :headbang:

--- Kraj citata ---

Pa brzina kapanja uljne pumpe ovisi samo o broju okretaja na minarelliju ili se ja varam?  :icon_scratch:

ivanm:
pa samo velim jel nije logično?
dakle osnove matematike i nema problema :jerk:

uostalom zar bi se proizvodile pumpe sa potenciometrom ili ova tnt sa štelanjem pomoću šajbica da je sve tako jednostavno samo toči i vozi?

fleky911:

--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2012, 14:37:58 ---pa da al po meni ak si uložil par tisuća kuna u setup mislim sad se zezat sa pumpicom.. :drunken_smilie:
makni to i sipaj mješavinu, ja neznam kaj je tu tak teško?
pa svak normalan će to napravit.. :sad3:

--- Kraj citata ---
prijašnji vlasnik mog roxa je na njemu imo polini evo 2 ugl high end i pumpu ulja obicnu....i naravno kupio sam ga dok mu je zaribo za sitne pare :D

ivanm:

--- Citat: fleky911 - 04 Rujan, 2012, 14:47:06 ---prijašnji vlasnik mog roxa je na njemu imo polini evo 2 ugl high end i pumpu ulja obicnu....i naravno kupio sam ga dok mu je zaribo za sitne pare :D

--- Kraj citata ---

da i fakat ne kužim kak je zaribao ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju