Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio NRG - Kako promjeniti rolnice? o.O
BratDzoni:
Mozes da gurnes neki metal i da ga zakocis ili tamo gde ide svecica zavrnes neki sraf i blokiras motor skroz. :headbang:
robert:
--- Citat: darkob06 - 04 Rujan, 2012, 00:20:54 ---ovako, znam da je ovo jako glupo pitanje ali eto..
imam piaggio nrg mc3 , i zelim promjeniti rolnice, kupio sam ih i sve al' ne znam ih promjenit
pa ako mogu kakva objasnjenja sa slikama gdje i sto trebam rastaviti?
--- Kraj citata ---
a da si rekao odakle si garantirano bi se našla dobra duša koja će ti pomoći i objasniti direktno na motoru!
dr.mrgood:
Sistem za blokiranje ako nemate pistolj (trik starog mehanicara kojeg prenosim dalje):
Izvadite svjecicu, rukom okrenete variomat da je klip u donjoj mrtvoj tocki, i u cilindar nagurate spagu (paziti da nije plasticna nego prava mekana spaga) koliko stane. Uzmete obican okasti kljuc i odvrnete maticu bez problema (osim ako nije divljacki stisnuta).
darkob06:
Slavonski Brod, Podvinje :)
asterx:
Ovako drustvo stavio sam ove 4.7 osjeti se razlika spram 6.0 bolje ide ali razlika u obrtajima sa 8800 na 9100 u pocetku pa spadne na 8900 i vratio sam fabricki filter 100 obrtaja je dobio mislim da mu ne odgovara smjesa zraka i goriva da li moze neka pomoc a sto se tice boje svijecice ona je idealna ocistio sam je benzinom i vozo pun gas idealna boja moze neka pomoc sta da uradim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju