Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sljeme (28.05.2008)

<< < (3/9) > >>

3alfa3:
Trebao je doci i Narx, ali je u zadnji tren otkazao.

SlowRider i ja smo se nasli, odpeljali do vrha i tam nismo pili nis jer nije bilo suncobrana, a sunce zestoko, pa smo se parkali u prvu hladovinu i pricali malo o skuterima. Spustili se sa ugasenim skuterima do Sestina, zagrijali tam skutere i otisli do Markusevca na cugu (on Sprite, a ja Zhuju  ;D ) i onda prek Stefanovca spustanje do Maksimira od kud smo otisli svaki svojim putem.

Sve u svemu, bilo odlicno. Steta samo kaj nije bilo vise ljudi. Ivanm je na poslu pa nije mogao. Mr J, zao mi je ak si htio doc, a nisi stigao. Al ne brini - sutra ak nema kise - opet ja na brdo.  ;D

3alfa3:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Svibanj, 2008, 16:56:19 ---Trebao je doci i Narx, ali je u zadnji tren otkazao.

SlowRider i ja smo se nasli, odpeljali do vrha i tam nismo pili nis jer nije bilo suncobrana, a sunce zestoko, pa smo se parkali u prvu hladovinu i pricali malo o skuterima. Spustili se sa ugasenim skuterima do Sestina, zagrijali tam skutere i otisli do Markusevca na cugu (on Sprite, a ja Zhuju  ;D ) i onda prek Stefanovca spustanje do Maksimira od kud smo otisli svaki svojim putem.

Sve u svemu, bilo odlicno. Steta samo kaj nije bilo vise ljudi. Ivanm je na poslu pa nije mogao. Mr J, zao mi je ak si htio doc, a nisi stigao. Al ne brini - sutra ak nema kise - opet ja na brdo.  ;D

--- Kraj citata ---

P.S.
SlowRiderov Rox sa malosi gusom, RR spuhom i 17,5 karbom ide fenomenalno. Jedva sam ga drzao prema gore. Dobro, on je dosta laksi, ali svejedno. Lijepo postelan skut.

@Slowrider:
u prijedjenih 37 km, stalo je 2,25l benge sto je prosjek od nekih 6l/100km

Mr J:
vas 2 ste babe jedne...   :icon_thumright:

Nisam mogao danas, ali ti si iz Sesveta?! Mogli bi se naci i tu, btw sto ima na Sljemenu?

3alfa3:

--- Citat: Mr J - 28 Svibanj, 2008, 17:16:33 ---vas 2 ste babe jedne...   :icon_thumright:

Nisam mogao danas, ali ti si iz Sesveta?! Mogli bi se naci i tu, btw sto ima na Sljemenu?

--- Kraj citata ---

Nisam, iz Remeta sam pa mi je Sljeme blizu.
Cega gore ima? Jebenog sljunka na par zavoja na spustanju  :(

SlowRider:
Bilo je super nemam sto komentirati sve je receno ;D bilo bi jos bolje da nas je bilo vise  :headbang:

Nista, prijavljujem se za sljedeci krug :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju