Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox-iskustva sa tuningom
DinzPula:
Evo posto mi je mozda u planu neki aerox,zanima me kakav je za sredivanje posto je to minarelli masina,opcenita iskustva sa tuniranjem te masine
FeZox-team:
isss brate toliko tema, pa svi furaju roxa i piaggio za tuning
nepogresiv je
danyq7:
Lakši je za tunirat nego piaggio i ima lijepši zvuk :toothy12:
Nema boljeg od onog zvuka kad se minarelli mašina s nekim boljim spuhom zavrti prek 10 000 okretaja xD
Sad ozbiljno, aerox ti je najbolji skuter za tunirat i to niko ne može osporit. Dobar ovjes, brembo kočnice, mala masa, sportski dizajn, lagan prednji kraj pa ide na zadnje kolo
Mikac21:
--- Citat: DinzPula - 02 Rujan, 2012, 18:48:02 ---Evo posto mi je mozda u planu neki aerox,zanima me kakav je za sredivanje posto je to minarelli masina,opcenita iskustva sa tuniranjem te masine
--- Kraj citata ---
kupiš od mene Roxa pa nemoraš ništa ni tunirati :laughing7:
neven92:
--- Citat: danyq7 - 02 Rujan, 2012, 20:02:28 ---Lakši je za tunirat nego piaggio i ima lijepši zvuk :toothy12:
Nema boljeg od onog zvuka kad se minarelli mašina s nekim boljim spuhom zavrti prek 10 000 okretaja xD
Sad ozbiljno, aerox ti je najbolji skuter za tunirat i to niko ne može osporit. Dobar ovjes, brembo kočnice, mala masa, sportski dizajn, lagan prednji kraj pa ide na zadnje kolo
--- Kraj citata ---
a da ne govorimo kolko je bolji od piaggia i jeftiniji za slozit kaj se tice prijenosa a :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju