Općenito > Maxiskuteri

Koji Nexus kupit ????

<< < (8/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 10 Kolovoz, 2015, 15:40:28 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Kolovoz, 2015, 15:40:01 ---
--- Citat: ljubo46 - 10 Kolovoz, 2015, 15:37:54 ---Zg table s bonusom 50% je razlika izmedu,... do 250cc i do 500cc 78 kn kod mene u osiguranju..to je cijena za gotovinu, osobe 25god bez osiguranja putnika :icon_thumright: ja mislim da je razlika jako mala

--- Kraj citata ---

Koje osiguranje?

--- Kraj citata ---
Velebit

--- Kraj citata ---

Sad provjerio. 20 godina starosti, 50% bonusa, zg rega (golo osiguranje, bez apsolutno iceg dodatnog osim obaveznog osiguranja vozila).
250ccm = 287,12kn
251ccm = 353,28kn.

Isto to u Triglavu kosta:
250ccm = 303,59kn
251ccm = 531,56kn

To znaci da je u Velebitu jako favorizirana skupina od 251-500ccm jer je cijena za kategoriju do 250ccm slicne cijene.

Osiguranje za moj Z750 kosta skoro isto u oba osiguranja (razlike su minimalne)

ZAKLJUCAK:
jako pazit i provjerit kod vise osiguravatelja i izabrat najpovoljniju ponudu BAS ZA VOZILO KOJEG IMATE ;D

3alfa3:
A da malo jos zakompliciram, jer to volim  :toothy12:

Nije sve u obaveznom osiguranju vozila. Ima tu i osiguranje vozaca u slucaju da je on krivac za nesrecu (takozvano AO+ osiguranje). Kod jednog osiguranja bi me taj dodatak kostao oko 1200kn. U mom osiguranju je to kostalo malo preko 50kn!!!!!!!!! Isti iznosi kod isplate su u pitanju - oni koje sud odredi jer budimo iskreni, uvjek sve zavrsi na sudu

anabellas:
Hvala ljubo na linku.
Ja sam zvao vise tih osiguravajucih kuca i velebit i triglav su mu rekli cijene tu negdje oko soma kn s 15%
Mozda su drugacije cijene zbog godina starosti vozaca..

ljubo46:
tako je treba pripaziti, do 25god je doplatak a iznad je povoljnije još..uglavnom ja sam za nexa 500cc placao policu s 50% Bj tablice 312kn sto je po meni đabe cijena.. :laughing7:
a na Zg tablice bi platio 415kn sto je opet povoljno..znaci cista polica bez osiguranja putnika i vozaca. :icon_thumright:

i kod mene je tako nekako oko 50-70kn osiguranje vozaca i putnika..

--- Citat: anabellas - 10 Kolovoz, 2015, 15:52:13 ---Hvala ljubo na linku.
Ja sam zvao vise tih osiguravajucih kuca i velebit i triglav su mu rekli cijene tu negdje oko soma kn s 15%
Mozda su drugacije cijene zbog godina starosti vozaca..

--- Kraj citata ---
Ne možda, nego puno drugacije cijene na godine starosti..

Ja sam za zeca najpovoljnije prošao u Grawe, s osiguranjem putnika i vozaca, bonus 50% sam za keš platio 595kn.. :icon_thumright:
dok je u Velebitu bilo malo preko 900kn
Uglavnom do 500cc trk u Velebit.. :icon_thumright:

anabellas:
Pa ti budi mlad u Hrvatskoj ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju